S-a aflat adevărul! De ce s-au despărțit, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub. „S-a îndrăgostit...”

Media/TV

S-a aflat adevărul! De ce s-au despărțit, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub. „S-a îndrăgostit…”

S-a aflat adevărul! De ce s-au despărțit, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub. „S-a îndrăgostit…”

În urmă cu doar câteva ore, Viviana Sposub anunța în social media că ea și George Burcea au pus punct relației de trei ani de zile pe care o aveau. Deși mulți s-au întrebat ce anume a condus la separare, acum s-a aflat!

Potrivit informațiilor oferite de publicația cancan.ro., lucrurile au început să nu mai funcționeze între cei doi la scurt timp după ce au ajuns în America, unde au stat aproximativ jumătate de an.

Motivul din spatele despărțirii. Ce nu i-a convenit Vivianei Sposub?

Sursa citată amintește faptul că fosta iubită a actorului își dorea să evolueze în carieră și să-și clădească un viitor pe meleaguri străine, dorință care ar fi fost în contradictoriu cu dorința lui George Burcea de a reveni în România, pentru a fi alături de fetițele pe care le are cu Andreea Bălan.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu.

Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timă, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi, potrivit sursei amintite.

Viviana Sposub: „Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună”

Vedeta de televiziune anunța, în urmă cu doar câteva ore, faptul că relația dintre ea și fostul soț al Andreei Bălan s-a încheiat.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulţumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost anunțul făcut în secțiunea InstaStory.

Continue Reading
To Top