Acuzații extrem de grave! Ce face de fapt Horia Moculescu cu fiica lui, Mariana n-a mai suportat si a spus tot

Media/TV

Acuzații extrem de grave! Ce face de fapt Horia Moculescu cu fiica lui, Mariana n-a mai suportat si a spus tot

Acuzații extrem de grave! Ce face de fapt Horia Moculescu cu fiica lui, Mariana n-a mai suportat si a spus tot

În exclusivitate pentru Antena Stars, Mariana Moculescu i-a adus acuzații grave lui Horia Moculescu. Vedeta susține că fostul ei soț o manipulează pe fiica ei, Nidia Moculescu. Iată ce declarații a făcut fosta parteneră a artistului!

Mariana Moculescu a făcut acuzații grave la adresa lui Horia Moculescu, fostul ei soț. Vedeta susține că fiica ei, Nidia Moculescu, este manipulată de celebrul artist. Iată ce declarații a făcut aceasta!

Mariana Moculescu, acuzații grave la adresa lui Horia Moculescu

După ultimele declarații făcute de Nidia Moculescu, Mariana Moculescu a fost extrem de supărată, iar acum a precizat faptul că este deranjată de ceea ce a spus fiica ei. Ea a spus că mărturisirile făcute de fiica ei nu sunt adevărate, dar ea nu o învinuiește pentru ceea ce a declarat.

„M-a zdruncinat ceea ce s-a întâmplat ultima oară în declarațiile fiicei mele. Mi se pare nedrept să mai apară astfel de lucruri despre mine, despre dragostea mea față de copilul meu. Ultimele sale declarații au fost că eu m-am purtat urât cu ea întotdeauna, că am bătut-o, că i-am făcut viața un chin și că ar putea să sufere de depresii din cauza mea. Ceea ce nu este absolut deloc adevărat!”, a mărturisit ea.

Mai mult decât atât, vedeta a declarat că este sigură de faptul că Nidia Moculescu a spus toate astea, deoarece este manipulată de tatăl ei. Aceasta susține că Horia Moculescu este implicat în toată această poveste.

„Ceea ce ea a spus despre mine este inoculat, este introdus în sufletul ei mai mult decât în vorbele ei. Este indusă ura aceasta, aproape la nivel patologic. Sunt convinsă că Nidia este manipulată, a fost manipulată și va fi manipulată atâta timp cât va sta lângă acest om, care este tatăl ei natural”, a mai adăugat aceasta.

Ce declarații a mai făcut vedeta

În cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Antena Stars, Mariana Moculescu a declarat că își dorește doar să se facă dreptate în tot acest scandal, iar fiica ei, Nidia Moculescu, să o iubească.

„Sunt convinsă că Dumnezeu va face dreptate și copilul acesta mă va iubi și pe mine. Îmi va demonstra că mă iubește nu doar prin vorbe, ci și prin fapte”, a spus vedeta.

Continue Reading
To Top