Anunț de ultimă oră despre fiica Ralucăi Moianu

Media/TV

Anunț de ultimă oră despre fiica Ralucăi Moianu

Anunț de ultimă oră despre fiica Ralucăi Moianu

Raluca Moianu este o mamă mândră! Fiica vedetei a intrat la facultatea la care și-a dorit și pentru care s-a pregătit în tot acest timp. Mara a dezvăluit ce carieră a ales și cât greu i-a fost să ajungă până în acest punct. Tânăra studentă nu i-a călcat pe urme mamei sale.

Prezentatoarea TV are toate motivele să fie o femeie împlinită și fericită! Fiica ei, Mara, i-a dat vestea pe care o așteptau amândouă cu sufletul la gură. Mara a intrat la facultatea la care și-a dorit și pentru care a avut un drum dificil de parcurs. Însă, fiica Ralucăi Moianu a demonstrat că nimic nu este prea dificil atunci când îți dorești cu adevărat.

Fiica Ralucăi Moianu a intrat la facultate

Dacă fanii s-ar fi așteptat ca fiica Ralucăi Moianu să aibă o carieră în televiziune, ei bine, Mara a surprins pe toată lumea. Tânăra a intrat la Facultatea de Drept din București, iar această veste a bucurat-o mai mult decât ar fi crezut. Mara a fost nevoită să învețe foarte mult pentru examenul de admitere, despre care a spus că a fost foarte greu.

De asemenea, tânăra are visuri mari în carieră și își dorește să între în magistratură. Însă, până atunci își dorește să se bucure de cei patru ani de studenție care urmează și să învețe din greu pentru viitoarea ei meserie. Mara este foarte fericită că și-a împlinit un vis și că munca ei a dat roade, în cele din urmă.

”Evident că sunt foarte mândră de mine, dar s-a acumulat ceva oboseală. În acest moment nu știu să spun dacă o să fie avocatură sau magistratură sau dacă o sa aleg o altă filieră a acestei facultăți, a acestei profesii. Cu magistratura am pornit așa, în gând. A fost prima mea opțiune. A fost foarte greu, ca și nivel de difucltate (n.r. examenul de admitere).”, a declarat Mara, fiica Ralucăi Moianu, la Antena Stars.

Soțul prezentatoarei a decedat

Chiar dacă acum trăiește momente fericite și radiază când își vede fiica, Raluca Moianu a trecut prin clipe greu de imaginat. Soțul prezentatoarei TV a murit în aceeași zi când tatăl ei s-a stins din viață și a fost nevoită să treacă printr-o perioadă critică. Raluca Moianu a vorbit despre această suferință uriașă din sufletul ei.

”Te calcă trenul, se duce trenul și se întoarce peste tine. Nu e suficient că te calcă, mai vine și înapoi. Ai senzația că nu te mai ridici, dar când ai un copil indiferent cât ar fi de greu, te ridici de jos și zici: “Asta e! Trebuie să duc copilul mai departe”, a declarat Raluca Moianu.

Continue Reading
To Top