Ce să nu lași niciodată noaptea pe masa de la bucătărie. Lidia Fecioru spune că aduce mare ghinion în casă

Media/TV

Ce să nu lași niciodată noaptea pe masa de la bucătărie. Lidia Fecioru spune că aduce mare ghinion în casă

Ce să nu lași niciodată noaptea pe masa de la bucătărie. Lidia Fecioru spune că aduce mare ghinion în casă

Obiectul care nu trebuie lăsat peste noapte pe masa din bucătărie. Lidia Fecioru susține că atrage neșansa în locuință.

Ce să nu lași niciodată noaptea pe masa de la bucătărie. Lidia Fecioru spune că aduce mare ghinion în casă. Celebrul energoterapeut a mai declarat la un moment dat că nu este singurul la care trebuie să fim atenți.

Obiectul care nu trebuie lăsat peste noapte pe masa din bucătărie. Lidia Fecioru susține că atrage neșansa în locuință

Obiectul care nu trebuie lăsat niciodată peste noapte pe masa din bucătărie. Lidia Fecioru susține că acesta atrage neșansa în locuință, de aceea trebuie să fim cu băgare de seamă înainte de a ne băga la somn.

Vedeta, care are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, a mărturisit că cuțitul aduce ghinion și sărăcie. Potrivit playtech.ro, acesta alungă armonia și norocul dacă nu este pus la locul potrivit de fiecare dată peste noapte.

Un alt obiect care atrage energii negative în interior este oglinda spartă. Specialiștii le recomandă oamenilor să o arunce imediat cum se crapă, în timp ce găurile din pereți trebuie astupate pentru că aduc ghinion.

Pânza de păianjen este un semn de întâmplări nefericite în viața ta atunci când apare în locuință. Lidia Fecioru îi îndeamnă pe oameni să le îndepărteze, la fel fiind și în cazul cuiburilor de porumbei. Se crede că acestea duc la instabilitate în casă.

De asemenea, bioenergoterapeutul mai spune că tablourile cu descrieri negative, obiectele de culoarea pământului, figurinele şi statuetele din gips, cadourile nedorite și mătura veche și uzută trebuie neapărat aruncate.

Obiectele care aduc beneficii în casă

Totodată, pereţii şi podelele din sticlă nu sunt tocmai indicate într-o locuință. În schimb, cele care aduc beneficii sunt cristalele care reglează energiile și ficusul care este o floare ce strânge energia negativă din casă.

Această plantă echilibrează, aduce multă armonie, linişte şi îndepărtează stresul. Un bol de sticlă rotund cu bani de hârtie în interior este numai bun pentru a atrage energiile pozitive, în timp ce o cascadă ajută oamenii să ajungă la cariera dorită.

Un tablou care reprezintă un curcubeu înseamnă o viaţă frumoasă, iar unul cu o pasăre Phoenix înseamnă renaştere şi drum liniştit în viaţă. De asemenea, cele cu bătrâni sunt semn de longevitate a locuinței.

Continue Reading
To Top