Media/TV

“Dumnezeu să-l ierte” Anunțul trist făcut de Oana Lis. A sperat până în ultimul moment că nu este adevărat

“Dumnezeu să-l ierte” Anunțul trist făcut de Oana Lis. A sperat până în ultimul moment că nu este adevărat

Oana Lis a făcut un anunț trist pe pagina personală de Facebook. O persoană dragă ei s-a stins din viață.

Oana Lis și-a obișnuit fanii cu prezența sa în mediul online, pe rețelele de socializare, acolo unde blondina împărtășește mereu cu admiratorii ei aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Dacă până acum, soția lui Viorel Lis a făcut mai multe postări amuzante pe pagina personală de Facebook, cu scopul de a le aduce fanilor ei zâmbetul pe buze, recent, blondina a venit cu un anunț trist pe rețeaua de socializare, legat de decesul unui scenarist și scriitor, Adrian Lustig.

Vedeta și-a exprimat regretul cu privire la evenimentul nefericit, menționând că Viorel Lis chiar l-a cunoscut pe regretatul scenarist, căci a jucat într-un film de-al lui.

„Dumnezeu să-l ierte! A jucat și Vio puțin într-un film de-al dânsului” , a scris Oana Lis, în dreptul unui articol care anunța decesul scenaristului.

Oana și Viorel Lis se confruntă cu probleme de ordin financiar

Oana Lis a fost mereu sinceră când a venit vorba de fanii ei, așa că în urmă cu câteva săptămâni, vedeta anunța că va vinde din lucrurile sale personale, pentru a face rost de bani.

Recent, însă, blondina a venit cu un alt anunț pe rețelele de socializare, mai precis că s-a gândit să vândă o carte de valoare, pe care o are chiar de la regretatul Vadim Tudor.

Soția lui Viorel Lis a precizat că dorește să pună în vânzare respectiva scriitură, căci are nevoie de bani pentru achiziționarea unor medicamente.

„Vadim Tudor era un om extraordinar, o personalitate magnetică și cu mine s-a comportat întotdeauna minunat. Am o carte de la domnul Vadim pe care vreau să o vând, am nevoie de bani să plătesc niște NMN-uri.”, a spus Oana Lis într-un live realizat pe internet.

Continue Reading
To Top