Știri interne

Zodia lovită dur de KARMA în luna august, vor fi răscoliți în toate colțurile dureroase

Zodia lovită dur de KARMA în luna august, vor fi răscoliți în toate colțurile dureroase

O nouă lună, noi vești. Pentru că urmează ultima lună de vară astrele vin și ele cu vești pentru nativii din Zodiac. Acum este timpul ca ele să se concentreze pe greșelile din trecut. Care este zodia ghinionistă care va avea de suferi acum pentru acțiunile din trecut.

Astrele vin zilnic cu vești pentru nativii din Horoscop. Dacă pentru unii se anunță împliniri pe toate sectoarele vieții, iată că există și zodii care vor avea parte de vești mai puțîn plăcute. În rândurile ce urmează vom afla care este zodia care va fi lovită de karma in prima săptămână din luna august.

Zodia care va fi lovită de karma în prima săptămână din luna august
Berbec

Zodia Berbec este una dintre cele mai sigure zodii pe ele. Din fire încăpățânat și întreprinzător, nativul Berbec își urmează propriul drum. Mai mult despre această zodie, trebuie să știm că un Berbec autentic este vioi, întreprinzator și plin de entuziasm pentru tot ce e nou.

Chiar dacă este deseori naiv, e plin de idei, are inițiativa și trece imediat la acțiune, pentru că vrea totul cât mai repede. Nativul acestei zodii ia decizii fără drept de apel, este foarte rațional, vrea și poate conduce. Are aptitudini tehnice și practice.

Cei născuți sub acest semn zodiacal al Berbecului au un exces de zel, care poate deveni dăunător. Nativul Berbec poate fi brutal, furios, certăreț. Este un subaltern nerăbdător, recalcitrant și incomod, care începe multe lucrări dar nu le termină.

Ei sunt nativii care nu vor avea parte de cea mai plăcută perioadă

O problemă din trecutul lor se va întoarce, deși nativii din zodia Berbec o credeau rezolvată. Este posibil ca atitudinea lor la acea vreme a lăsat de dorit, ori poate că au folosit metode mai puțin onorabile pentru a rezolva lucrurile.

Însă, indiferent, astrele le vor da o lecție pe care Berbecii nu vor avea altă alternativă decât să o învețe.

Mai mult decât atât, poate karma le aduce în prezent ceea ce au lăsat în trecut atunci când au ales că suferința să domine peste celălalt partener. Toate sunt lecții, iar Berbecii ar trebui să fie conștienți de greșelile pe care le fac și să învețe din ele.

Continue Reading
To Top