Dana Roba iubește din nou! Cine este bărbatul care-i înseninează viața

Media/TV

Dana Roba iubește din nou! Cine este bărbatul care-i înseninează viața

Dana Roba iubește din nou! Cine este bărbatul care-i înseninează viața

În ultimele zile, presa zvonea faptului că Dana Roba și-ar fi refăcut viața în brațele unui bărbat misterios, cu care a fost surprinsă zilele trecute. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a rupt tăcerea și a spus adevărul despre Beni, cel alături de care a fost văzută.

În urmă cu aproximativ două luni de zile, Dana Roba a primit o bătaie cruntă, soră cu moartea, din partea lui Daniel Balaciu, soțul și tatăl copilelor ei. La aceea vreme, medicii credeau că doar o minune o mai poate salva, ceea ce s-a și întâmplat. Dana Roba s-a pus repede pe picioare și acum învață cum să trăiască, normal, din nou.

Cine este bărbatul alături de care Dana Roba și-a făcut apariția

După ce a fost văzută în compania altui bărbat, zvonurile cum că bruneta și-ar fi refăcut viața amoroasă nu au întârziat să apară. Dana Roba a luat atitudine și a decis să ofere o explicație din acest punct de vedere, mărturisind că bărbatul alături de care a apărut se numește Beni, și este un prieten foarte bun, fiind un om care i-a fost aproape în cele mai grele clipe ale vieții ei.

Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai îndeplinite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate și a vrut să-mi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru că își dorește să mă viziteze la spital cu un buchet de flori.

A fost sigur că voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea. Când am ieșit din comă a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut. Cele care m-ați judecat, nu mă îngropați de vie, am dreptul la viață ca oricare altă femeie”, a spus make-up artistul, pe Facebook.

Continue Reading
To Top