Dana Rogoz a dat vestea tristă: ”Ne-am luat la revedere pentru totdeauna”

Media/TV

Dana Rogoz a dat vestea tristă: ”Ne-am luat la revedere pentru totdeauna”

Dana Rogoz a dat vestea tristă: ”Ne-am luat la revedere pentru totdeauna”

Dana Rogoz, cunoscută drept “Abramburica”, a postat un mesaj trist pe pagina sa de Instagram, în urma căruia se deduce pierderea cuiva apropiat.

Momente dificile pentru Dana Rogoz. Actrița în vârstă de 37 de ani a primti o veste tristă, care a făcut-o să își exprime dorul alături de fanii ei. Astfel, pe pagina sa de Instagram, vedeta a anunțat cu durere trecerea în neființă a unei persoane foarte apropiate din viața ei. Este vorba despre un bun prieten care a decedat în urmă cu puțin timp. „Ne-am luat la revedere pentru totdeauna”, a fost mesajul postat de actriță.

Fanii acesteia au reacționat imediat, încercând să o încurajeze pe frumoasa actriță în aceste momente dificile. Internauții i-au transmis mesaje de condoleanțe și i-au fost alături cu sufletul, chiar dacă distanța i-a despărțit: „Condoleanțe” / „Îmi pare rau! Pierderile dor… muuult!” / „Condoleanțe. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!” / „Cele mai grele zile! Condoleanțe!”.

Dana Rogoz este căsătorită cu Radu Dragomir. Cei doi sau cunoscut pe vremea când ea avea doar 19 ani, iar el 37 de ani. Diferența de vârstă dintre cei doi parteneri a stârnit curiozitatea românilor, care în mare parte au avut reacții negative. Timpul a demonstrat însă că cei doi s-au bucurat de foarte multe momente frumoase împreună, de-a lungul relației lor de iubire.

Continue Reading
To Top