Maria, Insula Iubirii, a încercat să-și ia viața. Starea vedetei

Media/TV

Maria, Insula Iubirii, a încercat să-și ia viața. Starea vedetei

Maria, Insula Iubirii, a încercat să-și ia viața. Starea vedetei

Maria Ilioiu, de la Insula Iubirii, a vorbit recent despre drama prin care trece. Vedeta a luat pastile ca să se sinucidă.

Maria, fosta ispită de la Insula Iubirii, a încercat să-și ia viața. „Am avut multe supărări. Am luat pastile, mi s-a luat”.

”Am avut multe supărări în viața asta, vorbesc foarte greu pentru că am luat pastile, mi s-a luat de toate mizeriile… sper că am luat destule. Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită, sunt așa de peste două luni, sufăr de depresie cu anxietate. Nu vă luați după mine vă rog, viața e frumoasă, nu vă lăsați să cădeți.

Am intrat în depresie de două luni, se numește tulburare afectivă. Viața este prea mizerabilă și nu prea am putut să-mi fac dreptate (cu procesele n.r.). Au fost foarte multe și mi-a fost foarte greu, mă simt mai bine acum că vorbesc. Vina mea este că nu am apelat aproape la nimeni să mă salveze, să încerce să mă ajute. Am apelat la iubitul meu pe care-l am de 7 ani, o relație toxică” a spus Maria Ilioiu, în mai multe story-uri de pe Instagram.

Maria Ilioiu spune că totul e din vina depresiei și a stresului post-traumatic. ”Te afectează maxim. Am o peliculă pe creier pe care nu pot să o scot și nu pot să o dau la o parte și să încerc să mă bucur de viață, nu mai am putere. Nu știu cât veți înțelege pentru că dacă eram mai bine, aș fi vorbit mai coerent, dar m-am lăsat, am zis că o să treacă ” spune ea, apoi a spus că ”nu mai pot să vorbesc de la pastile, am luat foarte multe, nu am vrut niciodată să mor, am fost cel mai pozitiv om până am întâlnit un om negativist, am atras tot ce era negativ asupra mea, iar eu nu mai pot acum să trec peste”.

Vedeta a fost găsită în stare gravă de iubitul ei. Acesta a sunat la salvare, iar Maria a ajuns la spital, însoțită de mama ei.

Continue Reading
To Top