Oana Roman, distrusă de durere. Din păcate, a murit! „Sufletul meu plânge...”

Media/TV

Oana Roman, distrusă de durere. Din păcate, a murit! „Sufletul meu plânge…”

Oana Roman, distrusă de durere. Din păcate, a murit! „Sufletul meu plânge…”

Oana Roman este distrusă de durere în aceste momente. Vedeta a pierdut un suflet drag ei, iar ea face față cu greu acestei situații dificile. Din păcate, a murit chiar astăzi! Iată ce a postat aceasta pe rețelele personale de socializare!

Oana Roman, distrusă de durere

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Oana Roman a postat o fotografie cu unul dintre cățelușii ei, Bubble, care astăzi s-a stins din viață. Vedeta este devastată de durere și nu se simte deloc bine în aceste momente, deoarece a pierdut un suflet foarte drag ei.

Oana Roman a postat un mesaj sfâșietor și a menționat faptul că al ei cățeluș avea 12 ani de viață, însă Dumnezeu a decis să îl ia de lângă ea și să-l ducă într-un loc mai bună.

„După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loială prietenie și mi-a fost prieten, companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniştit, în somn, dar fără ca eu să fiu lângă el ca să-mi pot lua adio. S-a gândit că probabil despărţirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul căţeilor minunaţi, iubirea mea!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Motivul pentru care vedeta a decis să o mute pe fiica ei, Isabela, la o școală privată

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a vorbit despre motivul pentru care a decis să o mute pe fiica ei, Isabela, la o școală privată. Vedeta a dezvăluit faptul că Isabela a fost într-o școală de stat foarte bună, cu o învățătoare extraordinară, pe care o iubește și o respectă din suflet. Cu toate acestea, pentru anul următor, au apărut probleme majore.

Continue Reading
To Top