Media/TV

Din păcate este vorba de Celine Dion. Sora vedetei: „Vă dau cea mai dureroasă veste. E ultima fază”

Din păcate este vorba de Celine Dion. Sora vedetei: „Vă dau cea mai dureroasă veste. E ultima fază”

Celine Dion, renumita cântăreață My Heart Will Go On, și-a șocat fanii când a dezvăluit cp a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, în luna decembrie a anului 2022. Ulterior, vedeta și-a anulat toate concertele pe care le avea programate. Recent, sora ei Claudette Dion a oferit un interviu pentru presa internațională în care a vorbit despre starea de sănătate a cântăreței, dar și despre angajamentul neclintit al superstarului de a reveni la cea care a fost înainte de această boală.

Noi detalii despre starea de sănătate a artistei Celine Dion

Sora artistei Celine Dion, Claudette Dion, a vorbit recent despre starea de sănătate a cântăreței, după ce aceasta a anunțat că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide în luna decembrie a anului trecut.

Sindromul persoanei rigide este o boală neurologică care provoacă spasme musculare și rigiditate și afectează, de asemenea, corzile vocale ale unei persoane și capacitatea de a merge.

Sora artistei, Claudette Dion, a vorbit anterior despre sănătatea lui Dion în iulie, spunând că, deși familia nu poate găsi „nici un medicament care să funcționeze”, cântăreața primește ajutor de la „cercetătorii de top” în domeniu.

Într-un nou interviu cu HELLO! Canada, sora celebrei artiste a oferit o altă actualizare despre starea cântăreței „My Heart Will Go On”.

“Ea face totul pentru a-și reveni. Este o femeie puternică. Este o boală despre care știm atât de puțin. Există spasme – sunt imposibil de controlat. Știi că oamenii sar adesea în picioare noaptea din cauza unei crampe la picior sau la gambe? Este cam așa, dar în totalitate. Putem face prea puțin pentru a-i alina durerea”., “, a spus Claudette pentru publicație, exprimându-și încă o dată speranța că experții vor putea găsi o modalitate de a-i vindeca sora.

Celine Dion, primele declarații după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă

În luna decembrie a anului trecut, Celine Dion anunța, cu ochii în lacrimi, că a fost diagnosticată cu o boală gravă. Artista a făcut atunci primele declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă, și care afectează o persoană dintr-un milion.

După ce a fost diagnosticată cu o boală gravă, Celine Dion a anunţat anularea concertelor din cadrul turneului european “Courage World Tour”, turneu care urma să înceapă în luna februarie a anului 2023.

“Câteodată, îmi cauzează dificultăți când merg, nu-mi permit să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită. Îmi e greu să vă spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită ca în februarie să-mi reîncep turneul din Europa. Am o echipă grozavă de doctori care mă ajută să fiu mai bine. Copiii mei prețioși mă sprijină și-mi oferă speranță. Muncesc din greu, în fiecare zi, cu terapeuți în medicina sportivă, pentru a-mi reclădi puterea și capacitatea de a fi pe scenă din nou, dar trebuie să admit că este o luptă grea.”, a fost o parte a mesajului transmis de Celine Dion pe rețelele de socializare.

Continue Reading
To Top