„Îmi este foarte greu fără Adela, dar asta este. Mi-am asumat” Radu Vâlcan a recunoscut ce se întâmplă în căsnicia lui

Media/TV

„Îmi este foarte greu fără Adela, dar asta este. Mi-am asumat” Radu Vâlcan a recunoscut ce se întâmplă în căsnicia lui

„Îmi este foarte greu fără Adela, dar asta este. Mi-am asumat” Radu Vâlcan a recunoscut ce se întâmplă în căsnicia lui

Radu Vâlcan este gazda unui show TV de succes, motiv pentru care este nevoită să plece în Thailanda pentru o bună perioadă. Cum îl afectează această distanță?

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. S-au cunoscut chiar pe platourile de filmare, iar de atunci și până în prezent au rămas de nedespărțit. Mai mult, au pus pus bazele unei familii minunate, iar din rodul iubirii lor s-au născut și cei trei copii, Alexandru, Andrei și Adrian.

Chiar și așa, cei doi sunt mai tot timpul ocupați cu proiectele lor, dat fiind faptul că au cariere de succes. În ciuda faptului că au învățat să jongleze între rolul de artist și cel de părinte, uneori întâmpină și dificultăți, mai ales că Radu Vâlcan este gazda unui show îndrăgit de public, motiv pentru care este nevoit să plece pentru o bună perioadă de timp în afara României.

Radu Vâlcan, totul despre plecarea în Thailanda

Încă de când a apărut pentru prima oară în lumina reflectoarelor, Radu Vâlcan a atras de partea sa o mulțime de fani. De-a lungul timpului a apărut în numeroase producții de succes, iar în prezent este moderatul unei emisiuni care se bucură de toată atenția publicului. Pentru asta, artistul este nevoit să locuiască pentru o perioadă în Thailanda, departe de Adela Popescu, dar și de copii.

Radu Vâlcan a mărturisit că îi este destul de greu să facă acest lucru, mai ales că resimte din plin dorul de casă și de familie, iar uneori simte că timpul trece foarte greu.

Chiar și așa, spune că este o decizie pe care și-a asumat-o încă de la început, motiv pentru care încearcă să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru ca show-ul să fie un real succes.

„Îmi este foarte greu (n.r- să filmeze în Thailanda). Da, îmi este foarte greu să stau fără familie, fără Adela, fără cei trei copii și atunci zilele trec destul de greu, de asta îmi place să mă implic foarte mult, să treacă mai repede orele acelea multe de filmare. Nu este ușor, dar asta este, mi-am asumat.”, a spus Radu Vâlcan pentru Antenastars.ro.

Radu Vâlcan plănuiește să se mute definitiv în străinate?

În urmă cu mai mulți ani, soțul Adelei Popescu declara că și-ar dori să se în afara granițelor, însă acum nu s-ar vedea locuind în altă parte decât în România. Mai mult, Radu Vâlcan a mărturisit că aceste dorințe se schimbă odată cu trecerea anilor, mai ales că la momentul respectiv era mult mai tânăr și nu își întemeiase încă o familie. Mai mult, spune că nu i-ar plăcea să schimbe peisajul profesional, însă, mai presus de toate, este de părere că aici copiii săi vor putea avea parte de un viitor strălucit.

„Știu când am spus asta, acum mulți ani, cred că nu aveam copii pe vremea aceea. Dacă ar fi să mă mut undeva în afara României, nu. Tot în România. Când ești tânăr, la un moment dat ai visul acesta, să pleci în afara țării, să schimbi peisajul profesional. Eu mi-am găsit fericirea aici în România și consider cu tărie în momentul de față că România este o țară care poate oferi foarte multe lucruri copiilor noștri”, a mai spus prezentatorul pentru sursa menționată anterior.

Continue Reading
To Top