Anunț trist despre Maria Ciobanu. Este durere mare în muzica populară

Media/TV

Anunț trist despre Maria Ciobanu. Este durere mare în muzica populară

Anunț trist despre Maria Ciobanu. Este durere mare în muzica populară

Maria Ciobanu a renunțat la ce avea mai de preț. Anunțul a fost făcut de impresarul Bebe Mihu. Acesta a spus ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ciocârlia muzicii populare.

Maria Ciobanu a decis să pună capăt carierei muzicale. În vârstă de 86 de ani, marea artistă a hotărât să spună adio. Bebe Mihu, cel mai cunoscut impresar pentru artiștii de folclor, a făcut câteva declarații despre interpreta de muzică populară. El a anunțat retragerea acesteia de pe scenă.

Bebe Mihu a spus că marea artistă și-a încheiat activitatea muzicală în discreție. Ea are în spate o carieră de aproximativ 60 de ani.

Ciocârlia muzicii populare s-a stabilit definitiv în SUA, alături de familia ei. Ea a continuat însă să cânte. Pe 3 septembrie, Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani. Petrecerea aniversară a făcut-o în America. I-au fost alături prietenii, dar și soțul ei, Mircea Cîmpeanu. Bebe Mihu a felicitat-o pe artistă. El a venit, însă, și cu un anunț trist. Maria Ciobanu se retrage din muzică.

Maria Ciobanu a spus adio!
Bebe Mihu a anunțat, recent, retragerea Mariei Ciobanu din muzică, după o carieră de mai bine de șase decenii. Potrivit soțului Mariei Dragomiroiu, interpreta de muzică populară și-a încheiat activitatea în discreție. Ea nu și-a dorit să facă playback. Ocazional, artista își mai încântă apropiații cu vocea ei.

Continue Reading
To Top