El este noul iubit al Danei Budeanu. Ce detalii s-au aflat despre relația lor

Media/TV

El este noul iubit al Danei Budeanu. Ce detalii s-au aflat despre relația lor

El este noul iubit al Danei Budeanu. Ce detalii s-au aflat despre relația lor

Dana Budeanu se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea. Vedeta ar forma un cuplu discret, ferit de ochii lumii, cu fiul politicianului Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc. Cei doi nu s-au afișat niciodată public împreună, însă zvonurile sigur nu au apărut fără vreun sâmbure de adevăr.

Dana Budeanu s-ar iubi cu un bărbat mult mai tânăr. Activă în viața publică, vedeta are mereu o opinie despre cele mai actuale probleme din societate. Ea nu ezită să spună lucrurilor pe nume și să facă glume acide despre femeile și bărbații din țara noastră. Când vine vorba despre viața privată însă, Dana Budeanu păstrează discreția și nu dezvăluie prea multe detalii.

Dana Budeanu se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea

De ceva timp de zvonește că Dana Budeanu se iubește în secret cu Andrei Hrebenciuc, fiul fostului politician. Anul trecut s-a spus chiar că cei doi sunt pe cale să se căsătorească, și nu oriunde, ci chiar pe Coasta de Azur. După ce Dana Budeanu a postat pe rețelele sociale fotografii cu ea purtând un inel superb, s-a crezut că se pregătește de măritiș, însă, la scurt timp, a dezmințit vehement aceste informații.

„Nu candidez! Deci nu mă mărit”, „Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate candidează la prezidențiale”, „Numa’ amețitele se mărită! Femeile adevărate fac verdict”, a transmis Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

Despre relația dintre ea și Andrei Hrebenciuc nu se cunosc prea multe detalii însă se știe sigur că bărbatul este mult mai tânăr decât vedeta noastră. Fiul politicianului Viorel Hrebenciuc are 39 de ani, în timp ce Dana are 44 de ani, așadar, între cei doi există o diferență de 5 ani.

Presupusul iubit al Danei Budeanu, Andrei Hrebenciuc, este președinte al Consiliului de Administrație al unui mare producător de medicamente și, în același timp, lector universitar la ASE. Acesta a absolvit Academia de Studii Economice din București în 2007 și a obținut ulterior un doctorat în Economie în aceeași instituție.

Andrei Hrebenciuc a intrat în atenția publică în 2007, când a început o relație cu Elena Băsescu, fiica rivalului politic al tatălui său, Traian Băsescu. Cu toate că au fost un cuplu notoriu, relația lor a durat doar un an. După aceasta, Andrei s-a implicat într-o altă relație, cu o tânără dintr-o familie influentă, respectiv Irina Noapteș, fiica lui Alexandru Noapteș, fost director general al CFR Călători. Relația lor a început pe când Irina începea facultatea, cei doi s-au căsătorit în 2014, dar după 6 ani au divorțat. Aceasta este în prezent actriță al Teatrului Elisabeta din București.

Continue Reading
To Top