Știri interne

Pronoza meteo pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2023

Pronoza meteo pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2023

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Se pare că se va încălzi în mare parte din țară, pe parcursul noii săptămâni.

Este vorba despre o vreme care astăzi se mai răcorește prin sud-est, dar temperaturile vor crește din nou în aceste zone de miercuri încolo, când se vor depăși la amiază 30 de grade Celsius.

În acest moment temperaturile se încadrează între 7 și 23 de grade Celsius. Cel mai frig este în zona de est a Transilvaniei, la Miercurea Ciuc.

Cea mai ridicată temperatură se înregistrează în Dobrogea la Constanța Dig, 23 de grade Celsius. Vremea începe să se încălzească din nou în sudul și sud-estul țării, după ce astăzi valorile termice unt ușor mai scăzute decât cele înregistrate ieri la amiază.

Sunt anunțate ploi în această seară, în regiunile montane, mai ales în zona Carpaților Meridionali, nu vor fi însemnate cantitativ, dar ar putea fi însoțite de unele intensificări ale vântului.

În București se va înregistra o valoare maximă de 28 de grade Celsius. La noapte cerul va fi variabil iar temperatura va coborî până la 13 grade. Mâine se va menține aceeași maximă. De marți vremea se încălzește și se vor înregistra 32 de grade Celsius.

Pe litoral vremea va fi mai răcoroasă decât în restul zonelor țării. La Mamaia vor fi 24 de grade, 23 de grade la Costinești, 23 la Neptun și 22 de grade la Vama Veche. La munte vor fi înregistrate temperaturi între 18 și 21 de grade pe Valea Prahovei.

Urmează o săptămână cu temperaturi din ce în ce mai ridicate și fără ploi.

Continue Reading
To Top