Scandal uriaș între Cătălin Bordea și Spike. A spus tot adevărul, când a început relația acestuia cu fosta soție

Știri interne

Scandal uriaș între Cătălin Bordea și Spike. A spus tot adevărul, când a început relația acestuia cu fosta soție

Scandal uriaș între Cătălin Bordea și Spike. A spus tot adevărul, când a început relația acestuia cu fosta soție

Cătălin Bordea nu s-a mai putut abține și i-a spus tot ce i-a venit la gură prietenului său, Spike. În timp ce comediantul a șters pe jos cu el, cântărețul a lăsat capul în pământ, vinovat.

Cătălin Bordea nu s-a mai ascuns după aparențe și i-a spus lui Spike tot ce crede despre el. Comediantul nu a avut milă de actualul iubit al fostei sale soții, ba chiar l-a îngenuncheat cu vorbele spuse.

Cătălin Bordea i-a spus tot ce i-a venit la gură lui Spike

Fostul soț și actualul iubit al Liviei Bordea au stat față în față, iar comediantul nu l-a slăbit deloc pe amicul său. În urmă cu trei ani, cântărețul a organizat o sesiune de roast într-unul dintre cluburile bucureștene de stand-up. Când cei doi au avut ocazia să își spună of-urile, Bordea nu l-a favorizat pe prietenul și cavalerul său de onoare, ci ba din contră.

„Spike, salut! Fost dansator în trupa Paraziții. După aceea și-a făcut trupa lui, Spike și Guess Who. Această trupă Andre a hip-hop-ului românesc. La fel ca și fetele din trupa Andre, unul a luat-o într-o parte, celălalt în cealaltă. Are stări de anxietate, bipolaritate, depresie, e trist, plânge din senin. Se pare că atunci când ai bani, le ai chiar pe toate. Melodiile lui sunt inspirate din realitate. Una dintre ele este «Încerc» și tot încerc. Se referă la lupta lui acerbă de a termina liceul. Ești cel mai morocănos om pe care l-am întâlnit vreodată. Deci omul ăsta e atât de morocănos, încât sunt sigur că atunci când ai ieșit din maică-ta, tu nu ai plâns ca ceilalți copii, ci te-ai plâns”, este o parte din momentul lui Cătălin Bordea dedicat lui Spike, la sesiunea de roast.

Vedeta a avut și prima reacție, după ce au apărut imagini în spațiul public cu Livia și Spike, în timp ce se sărută cu patos în mașina artistului. Cătălin Bordea a dat de înțeles că nu mai vrea să audă nici de cea alături de care a trăit aproape un deceniu, dar nici despre cel pe care îl considera cel mai bun prieten.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Bordea în online, adăugând pentru Antena Stars că „Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, referindu-se la persoanele dragi pe care le-a scos cu singur gest din viața lui.

În ceea ce îl privește pe Spike, acesta nu pare prea deranjat de situația creată, semn că își asumă în totalitate statutul de nou iubit al Liviei și de fost prieten al lui Bordea. Întrebat despre imaginile tandre în care apare cu mireasa, acesta a spus că este ceva normal.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid ”, a declarat Spike pentru cancan.ro.

Continue Reading
To Top