Media/TV

Ultimă oră! Un artist celebru din România prins drogat la volan

Ultimă oră! Un artist celebru din România prins drogat la volan

Guess Who, prins drogat la volan, în urmă cu puțin timp. La data de 27 septembrie, în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

Guess Who, prins drogat la volan, în urmă cu puțin timp. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L.

Guess Who, prins drogat la volan, în urmă cu puțin timp

Potrivit Știripesurse.ro, bărbatul prins sub influența drogurilor la volan este celebrul rapper Guess Who. „La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal„, se arată în comunicatul Poliţiei.

În ultimii ani, mai multe vedete din România au fost prinse la volan sub influența substanțelor interzise. Cel mai recent caz este cel al Anei Morodan, cunoscuta influenceriță din mediul online, care a fost reținută pe 28 martie 2023. Ana Morodan a fost trasă pe dreapta de către organele legii și s-a descoperit că era la volanul autoturismului sub influența băuturilor alcoolice, dar și a substanțelor interzise. În 2020, actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a fost prins la volan, în timp ce se afla sub influența drogurilor. De asemenea, Margherita de la Clejani a fost prinsă în 2020 conducând sub influența substanțelor interzise.

Continue Reading
To Top