Media/TV

Pescobar, în stare gravă pe patul de spital după ce i-au fost închise afacerile: „Lupta continuă”

Pescobar, în stare gravă pe patul de spital după ce i-au fost închise afacerile: „Lupta continuă”

Pescobar a ajuns pe patul de spital, după ce autoritățile i-au pus stop la toate afacerile deținute. În urma neregulilor descoperite, Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) i-au închis temporar toate cele trei restaurante din țară.

Pescobar sau pe numele lui real Paul Nicolau, a ajuns pe patul de spital în urma momentelor grele prin care a trecut în ultima perioadă. După ce Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului i-au închis și restaurantul din Timișoara, omul de afaceri a apelat la ajutor specializat pentru a-și reveni.

Pescobar a ajuns pe patul de spital, după picajul din afaceri

Patronul restaurantelor Taverna Racilor din Herăstrău, Snagov și Timișoara și-a îngrijorat fanii, după ce s-a afișat în mediul online pe patul de spital. Paul Nicolau a ajuns la capătul puterilor și a apelat la ajutor specializat. El le-a transmis fanilor săi un mesaj în timp ce se afla sub tratament, anunțând că toată lumea va vedea ce se va petrece cu el după toate aceste întâmplări.

„Dragilor, al vostru Pescobar vă anunță că e ok. Dar în momente grele, în perioade grele, mai ai nevoie și de ajutorul clinicii, unde vin și-mi iau puterea asta corporală. Așa că va zice Pescobar al vostru că lupta n-a încetat. Am aflat niște lucruri foarte rele ce mi se pun la cale, așa că asta-i viața. Vedem ce se întâmplă până la capăt. O să vă așteptați la niște chestii, să vedeți ce-o să se întâmple cu mine. Am și eu sursele mele și Doamne ajută la toată lumea. Sunt ok, stați liniștiți”, a povestit Pescobar, într-un filmuleț postat pe TikTok.

După ce ANPC a dispus și închiderea locației din Timișoara, Pescobar a transmis un mesaj prin care a dat de înțeles că soarta afacerilor lui stă în mâinile șefului instituției, Horia Constantinescu. Afaceristul susține că neregulile nu au fost chiar atât de mari precum se vehiculează, totul fiind mai degrabă un linșaj mediatic și o execuție „în direct”.

„Am fost închis total, astăzi, la Herăstrău, chiar dacă putea să-mi permită să țin deschis, pentru că am plătit amenzile, m-am reglat cu totul. Dar așa vrea puterea lui (n.r. Horia), să mă închidă. Au închis și la Snagov, chiar dacă acolo nu auu găsit absolut nimic, doar pentru că nu am autorizație de la DSP, chiar dacă asta nu ține de ei. Am tot dosarul dat la ei pentru autorizare, atât s-a putut. V-am pupat și măcelul continuă. Asta este execuție în direct. Totul stă în puterea unui singur om, cum decide nenea Horia, așa e soarta a 300 de angajați, a unui restaurant care încasează multe, multe milioane și tot multe, multe milioane plătești taxe. Ei, de mâine, că s-a închis la Herăstrău și Snagov, și probabil că se vor închide și celelalte, nu se mai plătește nimic. Așa vrea suflețelul lui, nu mai plătim nimic, zero încasări, zero taxe, zero tot, tot, tot. V-am pupat și vă iubesc și mai revin cu filmulețe”, a mai spus Pescobar pe internet.

În replică, șeful ANPC, Horia Constantinescu, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul restaurantelor închise de subalternii săi pentru deficienţele grave găsite în timpul unor controale.

„În primul rând, fără să îmi doresc să intru în vreo polemică cu persoana la care faceţi referire, am convingerea că nu culoarea politică a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită de consum în restaurantul de la Timişoara, cum nu o culoare politică este cea care alimentează dintr-un puţ restaurantul de la Snagov, în pofida celor constatate de către cei de la DSP, cu referire la faptul că nici măcar acest puţ nu este verificat suficient pentru a putea furniza apă unei locaţii de alimentaţie publică, cum, de asemenea, nu are niciun fel de culoare politică informaţia pe care am primit-o, şi de la care s-a declanşat toată această acţiune, şi anume aceea că produsele din peşte sunt transportate în condiţii necorespunzătoare de la locaţia din Giurgiu către toate celelalte.

Acesta a fost motivul extinderii la absolut toate locaţiile şi, inclusiv acelaşi personaj îşi asumă în mediul online că da, este adevărat că trebuiau transportate la -18 (n.r. grade Celsius), dar că nici -6 nu este foarte rău, în condiţiile în care diferenţa de temperatură este de 12 grade la unul dintre cele mai perisabile alimente şi cele mai periculoase alimente în condiţiile depozitării şi procesării neconforme. Nu suntem aici într-un bâlci în care fiecare îşi asumă, dar ar vrea să continue. Nu este în pixul meu, ci deciziile sunt rodul analizei unor comisii la nivelul structurilor regionale. Îmi asum în modul cel mai transparent faptul că da, este o acţiune pe care am coordonat-o, la fel ca multe altele pe care le-am coordonat la nivel naţional”, a declarat Horia Constantinescu, potrivit Antena3.ro.

Continue Reading
To Top