Marius Elisei a postat un mesaj, iar apoi l-a șters! Avem dovada cu ce scria în acel mesaj! De ce s-a răzgândit și nu a mai vrut să-l facă public

Media/TV

Marius Elisei a postat un mesaj, iar apoi l-a șters! Avem dovada cu ce scria în acel mesaj! De ce s-a răzgândit și nu a mai vrut să-l facă public

Marius Elisei a postat un mesaj, iar apoi l-a șters! Avem dovada cu ce scria în acel mesaj! De ce s-a răzgândit și nu a mai vrut să-l facă public

Marius Elisei a postat recent un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, iar apoi l-a șters! Avem dovada cu ce scria în acel mesaj pe care el l-a primit de la fosta soție, Oana Roman! Iată de ce s-a răzgândit fostul partener de viață al vedetei și nu a mai vrut să-l facă public!

Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit în urmă cu câteva luni, însă certurile dintre ei continuă și în prezent. Iată ce mesaj a postat bărbatul pe Instagram, dar pe care ulterior l-a șters!

Marius Elisei a postat un mesaj, iar apoi l-a șters. Ce scria în mesaj

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Marius Elisei a postat un mesaj, dar mai apoi l-a șters. Noi avem acel mesaj și îți vom arăta ce scria în el. Este vorba despre un mesaj pe care Marius Elisei l-a primit în momentul în care Oana Roman s-a despărțit de el.

Se pare că fostul soț al vedetei s-a răzgântit din cauza faptului că acel mesaj era unul de despărțire. Pe atunci, Oana Roman îi explica bărbatului că își dorește să plece din cauza ei și asta pentru că nu se mai înțeleg din niciun punct de vedere.

„Toată această perioadă de luni de zile te-am tolerat, pentru că mi-a fost milă de tine să te duci pe nu știu unde, având și mâna ruptă. Răbdarea mea s-a terminat! Eu nu am de ce să-mi stric viața și liniștea în casă tolerând o persoană cu care nu am și nici nu voi avea nimic în comun în afară de copil. Cred că trebuie să-și vadă fiecare de drumul lui. Noi nu avem nicio treabă și nu mai avem de ce să stăm în aceeași casă, pentru că nu facem decât să ne stricăm viața reciproc. Eu cu Isa plecăm miercuri și ne întoarcem duminică, ai timp de gândire să vezi ce faci cu viața ta și încotro te duci. Fără discuții, fără scandal, fără reproșuri!”, a fost mesaj pe care el l-a primit atunci de la vedetă.

La ce gest a recurs Oana Roman, după ce Marius Elisei s-a afișat alături de noua iubită

Și asta nu este tot! Marius Elisei le-a prezentat fanilor la ce gest neașteptat a rescurs Oana Roman, după ce el s-a afișat alături de noua iubită. Se pare că vedeta i-a blocat numărul de telefon fostului ei soț.

Vedeta a făcut asta pentru că acest număr de telefon al lui Marius Elisei nu se afla pe contractul lui de telefonie mobilă, ci era pe contractul ei, astfel că ea era cea care îl administra și plătea.

„Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon… să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, pentru că nu îl mai dețin. Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e! Nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să mă sune sau să mă anunțe, nici nu mă interesează, să fie de bun augur! Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr”, a spus el pe InstaStory.

Continue Reading
To Top