Gabi Bădălău iubește din nou. Iată cu cine a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Media/TV

Gabi Bădălău iubește din nou. Iată cu cine a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău iubește din nou. Iată cu cine a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au decis să se despartă, iar cei doi sunt încă pe primele pagini ale ziarelor cu această veste pe care au dat-o în urmă cu câteva săptămâni. Acum toată lumea se întreabă dacă afaceristul iubește din nou și asta pentru că a făcut o postare pe rețelele de socializare. Iată ce a dat de înțeles omul de afaceri, după despărțirea de vedetă!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani, însă cei doi au ajuns la despărțire. Acum afaceristul a dat de înțeles un lucru important, după despărțirea de vedetă. Iată ce a postat pe Instagram!

Gabi Bădălău iubește din nou?

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Gabi Bădălău a postat o fotografie în care se află la un restaurant. Pe masă sunt puse două pahare de vin, dar și un trandafir roșu. Acum fanii lui se întreabă dacă afaceristul iubește din nou.

Există șanse ca Gabi Bădălău să se fi împăcat și cu Bianca Drăgușanu. De ce spunem asta? Ei bine, în urmă cu câteva zile, vedeta a fotografiat un trandafir roșu și imaginea cu floarea a postat-o pe pagina de Instagram.

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

În urmă cu câteva zile, în exclusivitate pentru Antena Stars, Gabi Bădălăua vorbit despre motivul despărțirii dintre el și Bianca Drăgușanu. Afaceristul a mărturisit că după această separare nu va ieși în față cu certuri și scandaluri, deoarece au avut o relație frumoasă și nu-și dorește asta.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a spus el atunci.

Continue Reading
To Top