Media/TV

Oana Zăvoranu dezvăluie cine este amanta lui Alex Ashraf. A fost direct în casa ei

Oana Zăvoranu dezvăluie cine este amanta lui Alex Ashraf. A fost direct în casa ei

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt în continuare pe primele pagini ale ziarelor și asta pentru că cei doi au divorțat. Recent, vedeta a făcut o dezvăluire șocantă! Oana Zăvoranu a mărturisit că a fost cu fostul ei soț în casa amantei. Iată ce s-a întâmplat în imobilul femeii!

De când s-a aflat că divorțează, Oana Zăvoranu face dezvăluiri neașteptate despre relația de iubire pe care a avut-o cu Alex Ashraf, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de șapte ani. Iată ce mărturisire nouă a făcut vedeta acum!

Dezvăluirea șocantă a Oanei Zăvoranu! Vedeta a fost cu Alex Ashraf în casa amantei

Oana Zăvoranu a dezvăluit faptul că deține o listă cu bunurile materiale din casa amantei, care au fost cumpărate de Alex Ashraf din banii ei. Ea a mai spus că a fost cu fostul ei soț în casa femeii, pentru că el aflase de la cineva că amanta îl înșela și și-a dorit să meargă peste ea în locuință.

Mai mult decât atât, vedeta a declarat că și în aceste momente în care el a mers în casa amantei, ea a fost alături de el și nu-i vine acum să creadă ce a trăit atunci.

„Am o listă cu tot ceea ce este în casa aia luat din banii mei. Mi-a făcut lista chiar el, atunci când am mers împreună peste ea în casă. Aflase că îl înșelase cu peștele și voia să se întoarcă acasă. Așa că ne-am dus de mânuță peste ea în casă. Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta”, a mărturisit vedeta pentru cancan.ro.

Vedeta, declarații despre divorțul de Alex Ashraf

În urmă cu doar o zi, când s-a anunțat și că Alex Ashraf divorțează de Oana Zăvoranu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Oana Zăvoranu a făcut primele declarații despre acest subiect important din viața ei. Ea a spus că se bucură că este o femeie singură acum și nu mai are complicații în viața ei.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă, care are de unde alege… Asta sunt eu… e pansivă și cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții. Glumesc! Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus ea ieri.

Întrebată de echipa Antena Stars cum a ajuns el să dea divorț de ea și nu invers, vedeta s-a amuzat de toată situația și a precizat că și-a dorit să-l lase și pe el să facă ceva important în această viață.

„Pentru că l-am lăsat și pe el să facă ceva în viața asta! Important e ce fac eu, nu alții… alții sunt cantitate neglijabilă, eu sunt vedetă”, a mai adăugat aceasta.

Continue Reading
To Top