Știri interne

Băutura care ţine creierul viu. Prof. dr. Vlad Ciurea: “Îți curăță organismul și face creierul limpede, ajută celula nervoasă”

Băutura care ţine creierul viu. Prof. dr. Vlad Ciurea: “Îți curăță organismul și face creierul limpede, ajută celula nervoasă”

Mai mult, profesorul Ciurea spune că acest ceai ar ajuta şi în prevenirea uneia dintre cele mai cumplite maladii, Alzheimerul.

“Trebuie să bem apă. Toți uităm. Apa ne spală, ne curăță organismul, ne curăță creierul. De asemenea, se știe din vechime: există un tratament cu ceaiuri în Alzheimer, tratament de prevenție.

Și se insistă asupra ceaiurilor care fac prevenție, că sunt bune pentru celula nervoasă. Se spune că favorizează un anumit metabolism, că ceaiurile au microelemente care circulă”, a explicat prof. univ. dr. Vlad Ciurea, neurochirurg, la Antena 3 CNN.

Este vorba despre ceaiul verde, o băutură despre care se spune că ar avea efecte miraculoase asupra celulelor nervoase.

Prof. dr. Vlad Ciurea a povestit că a aflat acest lucru de la un vestit profesor din Hanovra, care după orice masă bea ceai verde.

“Ceaiul verde este bun pentru Alzheimer. Este un vestit profesor la Hanovra care, după orice masă, bea ceai verde. Și l-am întrebat: “De unde, domnule profesor?” și mi-a spus (…) că s-a acumulat în Persia această gândire, această religie și spune acest lucru.

În religie spune că trebuie să bei ceaiuri care îți curăță organismul și îți fac creierul limpede”, a adăugat neurochirurgul Vlad Ciurea.

Continue Reading
To Top