Ce este boala Parkinson, afecțiunea de care suferea Natașa Raab. Actrița a murit la vârsta de 70 de ani

Media/TV

Ce este boala Parkinson, afecțiunea de care suferea Natașa Raab. Actrița a murit la vârsta de 70 de ani

Ce este boala Parkinson, afecțiunea de care suferea Natașa Raab. Actrița a murit la vârsta de 70 de ani

Este o veste extrem de tristă pentru lumea teatrului și a filmului din România! A murit actrița Natașa Raab. Aceasta suferea de boala Parkinson, iar noi îți vom spune ce este această afecțiune, dar și care sunt simptomele pe care le are. Celebra actriță din țara noastră s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani.

Nu mulți știu, însă Natașa Raab se confrunta de mai mulți ani cu boala Parkinson. Celebra actriță nu mai suporta suferința pe care o ducea din cauza acestei afecțiuni. Iată ce este boala Parkinson!

Ce este boala Parkinson, afecțiunea de care suferea Natașa Raab

Boala Parkinson este afecțiunea idiopatică, neurologică și degenerativă, care se manifestă prin mișcări lente, hipertonie, tremor și dificultăți în realizarea actvităților fizice, cum ar fi menținerea echilibrului, mers etc. Odată ce boala avansează, persoanele care suferă de ea pot prezenta tulburări de somn, de vorbire și disfuncții cognitive.

Până în acest moment nu se știe dacă boala Parkinson, afecțiunea de care suferea actrița Natașa Raab, se vindecă sau dacă se produce stoparea ei, însă evoluția acesteia poate fi încetinită printr-un tratament corespunzător. Următoarele metode de tratament există pentru această boală: medicamentos, fizic și chirurgical.

Actrița a murit la vârsta de 70 de ani

Este o zi tristă pentru actorii din România și asta pentru că a murit Natașa Raab. Celebra actriță s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. În anul 2020, vedeta a fost diagnosticată cu boala Parkinson, iar această afecțiune a întristat-o foarte mult la acea vreme.

Acum este plânsă de o țară întreagă, dar nu numai, pentru că ea a bucurat multă lume cu rolurile impresionante pe care le-a avut în actorie, dar și cu reclamele televizate la care a participat de-a lungul timpului.

Continue Reading
To Top