Media/TV

Veste tristă pentru fanii Pro TV. A decis să plece de la postul de televiziune

Veste tristă pentru fanii Pro TV. A decis să plece de la postul de televiziune

Veste tristă pentru fanii Pro TV. Cel mai fierbinte show face furori pe micile ecrane, atât fanii, cât și concurenții trăiesc un amalgam de emoții. Chiar dacă a debutat de puțin timp, emisiunea Love Island a intrat în inimile telespectatorilor, care stau cu sufletul la gură așteptând următorul episod.

Veste tristă pentru fanii Pro TV. Una din cele mai simpatice concurente de la Love Island a decis să părăsească emisiunea filmată în Spania și a făcut-o de dragul unui bărbat. În tot acest timp, mintea și inima ei erau în altă parte. La început, a încercat să se păcălească, crezând că Denis este băiatul ideal pentru ea, dar și-a dat seama că îi stă gândul tot la Valentin, cel cu care s-a cuplat inițial în emisiune și care a părăsit, printre primii, competiția.

Veste tristă pentru fanii Pro TV

Alexandra i-a adunat pe concurenții emisiunii de la PRO TV în grădina vilei în care locuiesc și a început să vorbească, anunțând că vrea plece din competiție. La plecare, le-a urat tuturor să aibă curajul să se îndrăgostească în acest show, căci în cazul ei se pare că magia de la Love Island a dat roade.

„Cred că îmi știți cu toții situația și cred că știți cu toții că am încercat să depășesc momentul și am încercat să am o conexiune cu altcineva aici, dar mi-a fost greu. Înainte să vin aici, nu m-aș fi așteptat nici în o mie de ani să simt tot ce simt, să cunosc pe cineva la care țin așa de mult. Asta se datorează vouă. Pentru mine Love Island a fost cea mai frumoasă experiență avută vreodată.

Fără Love Island nu l-aș fi cunoscut pe Valentin. M-am gândit mult. Mi-am dat seama că sunt până peste cap îndrăgostită de Valentin. Mi-e dor de el și că vreau să merg acasă. V-am adunat ca să vă împărtășesc ce simt. Love Island e pe bune și pentru mine a funcționat. Bucurați-vă că sunteți aici! Îndrăgostiți-vă pentru că e minunat! E superb și să ne revedem cu bine”, a spus Alexandra.

Continue Reading
To Top