Știri interne

Salarii de 4.000 de euro! Se dă cazare, masă și transport. Unde pot munci românii

Salarii de 4.000 de euro! Se dă cazare, masă și transport. Unde pot munci românii

Acest târg de Crăciun din Europa oferă salarii de până la 4.000 de euro! Iată despre ce țară este vorba și ce posturi sunt disponibile. Oferta este valabilă şi pentru români. Cine poate aplica pentru un job sezonier?

Acest târg de Crăciun din Europa oferă salarii cuprinse între 3.000 și 4.000 de euro! La acești bani se adaugă și bacșișurile câștigate de către angajați.

Odată cu venirea lunii noiembrie, numeroase târguri de Crăciun din România și din alte state ale Europei își vor deschide porțile pentru vizitatori. Prin urmare, organizatorii caută oameni care să se ocupe de buna voie a acestora.

Un târg de Crăciun din Germania oferă salarii de până la 4.000 de euro
Germania este o țară cu tradiție în ceea ce privește târgurile de Crăciun. Acestea sunt și extrem de atractive pentru cei care timp de două luni, doresc să câștige o sumă importantă de bani.

De exemplu, târgul de Crăciun din Münster, un oraș cu 300.000 de locuitori din vestul Germaniei, oferă salarii consistente pentru cei care caută un job sezonier.

Organizatorii au pus deja anunțuri pentru recrutare. Aceștia caută ospătari, barmani, bucătari și vânzători la căsuțe. Activitatea acestora se va derula pe perioadă determinată, și anume în noiembrie – decembrie 2023. Programul de lucru este zilnic, între orele 11.00-22.00.

Se caută persoane tinere, serioase, care să vorbească limba engleză, dar neapărat și germană. De exemplu, pentru postul de bucătar, candidații au nevoie de experiență și abilitatea de a se descurca la un volum mai mare de comenzi.

Potrivit BestJobs, angajatorii precizează că oferă cazare, masă și transport până în Münster. Mai mult, cei care nu doresc să lucreze în cadrul târgului au posibilitatea de a lucra la restaurantul de lângă acesta. Se caută chelneri, barmani și bucătari.

”Suntem în căutarea unui ospătar/barman/bucătar talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre la Târgul de Crăciun. Dacă îți place atmosfera festivă, dacă ești energic, creativ și îți dorești să faci parte dintr-un eveniment special, atunci aceasta este o oportunitate perfectă pentru tine!

Căutăm persoane tinere și serioase, să cunoască limba engleza și neapărat germana. Iar ca bucătar trebuie să aibă doar multă experiență și să se descurce la un volum mai mare de comenzi.

Se oferă cazare, masa și transport pana în orașul Munster. Perioada de lucru va fi intre 23 noiembrie – decembrie, in fiecare zi de la ora 11 dimineata la ora 22 seara.

Sunt disponibile variante ca și chelner la restaurantul de lângă târgul de Crăciun, barmani la barul acestuia. Vânzător la căsuțe în interiorul târgului de Crăciun și bucătar la restaurant”, se arată în anunț.

Cele mai speciale târguri de Crăciun din Europa
Târgurile de sezon din Europa sunt adevărate atracții turistice an de an. Spre exemplu, Viena și Praga se bucură de mii de turiști din toată lumea în perioada Crăciunului, tocmai din acest motiv! Cei care vor să participe, trebuie să plănuiască totul din timp și neapărat trebuie să cumpere cadouri pentru prieteni și familie!

Târgul de Crăciun din Praga va avea loc în 2 decembrie 2023-6 ianuarie 2024. Cu acest prilej piața de Crăciun din Old Town Square transformă centrul orașului într-o adevărată feerie de Crăciun.

Târgul de Crăciun din Budapesta are loc în perioada 17 noiembrie 2023-31 decembrie 2023. Acesta este unul dintre cele mai speciale târguri europene și ar trebui vizitat măcar o dată în viață! Mai multe puteți citi aici.

Continue Reading
To Top