Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner, la doar 15 ani. Cântăreața a retras-o pe Rita Hartner de la școală

Media/TV

Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner, la doar 15 ani. Cântăreața a retras-o pe Rita Hartner de la școală

Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner, la doar 15 ani. Cântăreața a retras-o pe Rita Hartner de la școală

Rona Harter a lăsat în urmă milioane de fani care au iubit-o și o familie frumoasă cu inima frântă. Regretata cântăreață a avut o fiică superbă cu un viitor strălucit. Iată cu ce se ocupă Rita Hartner la doar 15 ani, după ce mama ei a retras-o de la școală.

Lumea artistică este mai săracă de ieri, de când Rona Hartner s-a stins din viață. Artista este îndrăgită de întreaga țară și nu numai, iar familia ei trece prin clipele cele mai îngrozitoare ale vieții, care i-a fost alături până în ultimele momente. Cântăreața are o fiică de care a fost mândră până la ultima suflare.

Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner, la doar 15 ani

Fiica artistei a dat dovadă de o putere și un curaj greu de imaginat, când a aflat vestea că mama ei suferă de cancer și a ales să o susțină și să o ajute necondiționat. Rona Hartner a vorbit de multe ori despre fiica ei și a exprimat cât de mândră este de ea și de faptul că și-a găsit pasiunea încă de la o vârstă fragedă.

Rita Hartner a absolvit un curs de machiaj profesional în urmă cu mai mult timp, iar una dintre persoanele cu care și-a exersat această pasiune a fost chiar mama ei. Cele două au avut o relație perfectă, iar Rona Hartner și-a crescut fiica perfect, în ciuda greutăților vieții.

Imediat după ce a absolvit cursul, Rona Hartner a anunțat acest lucru pe pagina ei de Facebook și a făcut o postare în cinstea fiicei sale, prin care a exprimat cât de mândră este de ea.

Rita Hartner a fost retrasă de la școală

Rona Hartner a luat o decizie neașteptată, și anume de a o retrage pe fiica ei de la școală. În acel moment, cântăreața și-a dorit ca fiica ei să aibă suficient timp pentru pasiunile sale, după ce i-a spus că vrea să facă un curs de hair stylist.

Artista a decis să își ia fiica cu ea peste tot, iar astfel că își finalizeze studiile acasă, acolo unde va susține și Bacalaureatul.

”Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale, ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe”, a spus Rona Hartner, în luna mai, la Antena Stars.

Continue Reading
To Top