Dinu Maxer este disperat. Fiica lui este bolnavă

Media/TV

Dinu Maxer este disperat. Fiica lui este bolnavă. Ce spun medicii

Dinu Maxer este disperat. Fiica lui este bolnavă. Ce spun medicii

Fiica Deei și a lui Dinu Maxer se confruntă cu probleme de sănătate. După ce fratele ei, Andreas, a fost bolnav, starea Maysei s-a agravat. Micuța a fost dusă de mama ei de urgență la medic, unde i s-au făcut toate analizele. Deea maxer le-a dat fanilor ei toate detaliile despre starea de sănătate a fetiței sale.

Deea Maxer este o mamă perfectă, iar în ciuda faptului că jobul ei îi ocupă foarte mult timp, nimic nu contează mai mult decât copiii ei. Fosta soție a lui Dinu Maxer și-a dus copilul de urgență la medic, după ce starea de sănătate a fetiței sale s-a agravat.

Se pare că problemele de sănătate nu au ocolit-o nici pe Maysa, având în vedere situația epidemiologică din România.

Fiica Deei și a lui Dinu Maxer este bolnavă

Problemele au început în familia lor în urmă cu câteva zile, când Deea Maxer și fiul ei, Andreas, s-au îmbolnăvit.

Crezând că fiica lor este ferită de aceste probleme, vedeta nu s-a așteptat ca și Maysa să aibă, ulterior, aceleași simptome. Însă, inevitabilul s-a produs, iar bruneta a fugit cu fiica ei la medic.

Veștile bune nu au întârziat să apară încă din primele minute, când i s-a spus că fetița ei nu are gripă sau COVID-19, ci doar o simplă răceală.

Deși Maysa nu se simte bine acum, Deea Maxer speră că problemele de sănătate se vor remedia în următoarele zile. Până atunci, își îngrjește fiica acasă.

”Am gripa A. Ce pot să vă spun e că nu am febră, am 37, mai scade temperatura, mai crește un pic. Dar m-am confruntat cu accese de tuse foarte, foarte puternică și de lungă durată.

Acum parcă sunt într-un moment în care sunt mai liniștită. Am făcut febră musculară la abdomen și nu am mers astăzi la televiziune, că aveam înregistrare, n-am putut să nerg. Stau în casă și zac”, a declarat Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Continue Reading
To Top