Economic

Cel mai adorat produs de români de LIDL a fost redus la doar 0.7 lei

Cel mai adorat produs de români de LIDL a fost redus la doar 0.7 lei

Lidl anunță că un produs pe care românii îl vor în bucătărie a fost băgat la reducere. Costă mai puțin de un leu, mai exact aproape 70 de bani.

Lidl vine cu oferte de neratat. Prețurile sunt cu câteva procente mai mici astfel că ar fi bine să vă grăbiți și să profitați din plin de promoțiile valabile până la finalul săptămânii.

Însă, produsul care atrage atenția este redus la mai puțin de un leu. Oricine îl vrea în bucătărie, deci cel mai probabil va fi bătaie pe el. Chifla țărănească cu cartofi de la Lidl este cea care a fost redusă la prețul de 0,79 lei. Dacă și tu mergi în magazine, ai șansa să o cumperi la un preț super bun.

Ofertele nu se opresc aici. Alte produse au intrat și ele la reducere. Nu le poți refuza, iar pentru cî stocurile sunt limitate, tentația devine și mai mare.

De exemplu, cubulețele de carne de pui de la Nixe, caserola de 500 de grame, are un preț redus cu 18%, adică 12,99 lei. Conservele de pește, file de macrou în ulei, costă acum numai 5,29 lei.

Din oferta Lidl mai face parte și salamul Baroni, care costă numai 9,99 lei. La ofertă în magazine mai sunt și pulpele inferioare de curcan. 100 de grame costă doar 1,59 lei, iar telemeaua de capră de la Pilos costă săptămâna aceasta 11,49 lei, 300 de grame.

Carnea de porc, sosul de roșii, dar și anumite băuturi sunt și ele la ofertă în magazinele din întreaga țară. Astfel, mai bine vă grăbiți să profitați din plin de oferte.

Continue Reading
To Top