Anunț major pentru toți clienții DIGI. Toată lumea trebuie să știe

Știri interne

DIGI RCS-RDS, anunț important pentru români. Se dă aproape gratis

DIGI RCS-RDS, anunț important pentru români. Se dă aproape gratis

Compania de telecomunicații Digi RCS-RDS a făcut un anunț important pentru românii care vor să achiziționeze un smartphone modern și cu tehnologie 5G.

Tot ceea ce trebuie să faci este să te portezi cu numărul de telefon la DIGI și poți cumpăra telefonul Redmi Note 13 în 24 de rate, simplu și avantajos, cu doar 54 de lei pe lună (avans 0).

„Performanță de top, design modern și tehnologie 5G – toate acestea pot fi ale tale. Portează-te la DIGI și poți cumpăra telefonul Redmi Note 13 5G, simplu și avantajos, în 24 de rate, cu doar 54 lei pe lună”, se arată în mesajul Digi RCS-RDS.

DIGI RCS RDS mai vine cu un cadou pentru clienții care vor să țină pasul cu evoluția tehnologică și oferă posibilitatea achiziției în precomandă a noului Samsung Galaxy S24. Prețul întreg este de 4499 lei, dar se poate cumpăra și în rate.

„Experimentează performanța extraordinară, designul sofisticat și tehnologia de ultimă oră. 🌌
Portează-te la DIGI, alege abonamentul Nelimitat la doar 2.5 euro pe lună timp de 6 luni și poți precomanda orice Samsung Galaxy S24, cu plata în până la 24 de rate. Fii printre primii care explorează noi orizonturi cu Samsung Galaxy S24 și DIGI”, spun cei de la DIGI RCS RDS.

Continue Reading
To Top