Horoscop cu Cristina Demetrescu: zodiile cu noroc în toate

Știri interne

Horoscop cu Cristina Demetrescu: zodiile cu noroc în toate

Horoscop cu Cristina Demetrescu: zodiile cu noroc în toate

Toate ușile vieții noastre sunt deschise. S-ar putea să descoperim lucruri noi, unele care pot fi chiar și în defavoarea noastră.

Planetele aflate pe zodii de pământ, în Capricorn și în Taur, sunt într-un raport bun. Este o perioadă foarte bună, cel puțin până pe 8 februarie, să punem osul la treabă, să nu amânăm – un drum de făcut, o discuție, un proiect. Este foarte important să le facem acum.

Avem senzația că nu suntem în contextul bun, adică scoatem din afara noastră voința și dăm vina pe univers. Din cauza asta s-ar putea să atragem și acele persoane cu mentalități diferite de ale noastre, care cumva ne descurajează sau nu ne semnează hârtia sau nu ne eliberează autorizația. Aceste persoane sunt, în general, tot proiecția noastră. Proiectăm din interiorul nostru cum că ce este în exterior este mai puternic decât noi. Noi suntem fiecare pictorii propriului nostru tablou.

Berbec. Dacă e aglomerat la serviciu, trebuie să ceară o mărire de salariu. Fie poate fi despăgubit în această perioadă, fie poate să primească un bonus. Poate să ceară o mărire de salariu atunci când își dă seama că, de fapt, raportul dintre muncă și salariu nu mai este în regulă.

Taur. Norocul vine de la drum lung, poate chiar și iubirea. Taurul este într-un punct al vieții lui în care se pregătește pentru un drum lung. Există o perspectivă foarte largă. Sunt acele evenimente care se întâmplă pentru toată viața. Este vorba despre proiecte pe termen lung.

Gemeni. Dacă există anumite situații nefavorbaile, acestea nu vor deveni mai bune. Este vorba despre o schimbare pe care Gemenii trebuie să o facă. Nu trebuie să aștepte să se schimbe ceva, că nu se va schimba. Din contră, lucrurile vor deveni mai apăsătoare. Pot exista cheltuieli.

Rac. Racul are nevoie foarte mare de libertate și din cauza aceasta, din cauza fricilor interioare, dă vina pe partener. I se pare că partenerul constrânge sau că este gelos sau posesiv. Lucrurile nu stau chiar așa. Este posibil ca Racului să-i fie frică și să nu se exprime suficient de bine, să își prezinte situația suficient de bine.

Leu. Este o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional și concentrarea ar trebui să fie doar pe carieră și pe profesie. Pentru unii Lei mai pot apărea unele mici probleme de sănătate.

Fecioară. Fecioarele sunt cele mai binecuvântate în această perioadă din tot zodiacul, în sensul că găsesc veriga lipsă – un profesor, un mentor, un maestru, casa potrivită, locul potrivit, relația, iubirea potrivită. Fecioarele pot spune că au viața perfectă în perioada asta, după care vin alte probleme, dar măcar se relaxează.

Balanță. Balanțele vând, ori cumpără. Apar niște schimbări de proprietate, de mașină, pot accesa credite. Este vorba despre investiții pe termen lung. Unele se fac pentru suflet, pentru familie, altele se fac pentru că vor aduce bani în viitor.

Scorpion. Pentru Scorpioni apar foarte multe acte, documente. Semnează contracte, pot să semneze un act de căsătorie, pot să semneze și un act de divorț. Este o perioadă mai lungă și un proces mai complex. Se pot asocia cu cineva. S-ar putea să primească din partea partenerului o surpriză, un cadou.

Săgetător. Săgetătorii merg la interviuri, au proiecte profesionale care acum sunt foarte bine. Aspectele se negociază. Săgetătorul ar trebui să negocieze pentru că este pe un val de creștere. Se vorbește și despre bani, dar mai apar și câteva clauze cu care Săgetătorul ar trebui să fie de acord, fie de confidențialitate, fie de exclusivitate, dar merită să își asume aceste constrângeri.

Capricorn. Nativii sar peste etape în dragoste. Sunt puțin grăbiți. Îl au pe Marte care îi pune să dea repede la pedale și cumva se și plictisesc ușor. Este cea mai bună etapă din punct de vedere sentimental. Se aprofundează un pic relația în care sunt. Este și o perioadă foarte creativă. Cei care nu aleargă după iubire, măcar să alerge după propriile lor idei.

Vărsător. Nativii nu doresc altceva decât liniștea căminului. Este un loc foarte departe, la capătul Pământului, undeva unde să își găsească liniștea.

Pești. În viața Peștilor e foarte multă aglomerație – prieteni, relații, evenimente pe care le organizează. Nu este cazul să refuze invitațiile, pentru că se întâmplă lucruri. Sunt situații care s-ar putea să-i inspire pe Pești, chiar să scrie despre aceste lucruri povești de viață. Este o perioadă favorabilă.

Continue Reading
To Top