Media/TV

Emily Burghelea, a căzut lată pe podea. Care este starea vedetei

Emily Burghelea, a căzut lată pe podea. Care este starea vedetei

Emily Burghelea a avut parte de o pățanie în aeroportul din Otopeni la întoarcerea dintr-o vacanță. Vedeta s-a suit pe trolerul ei cu care s-a jucat prin aeroport pe rampele pentru pasageri. În timp ce se distra cu acest, trolerul a lovit suprafața de prindere a rampei de la bază și a căzut lată în aeroport. Situația a fost deosebit de amuzantă pentru cei doi, iar soțul ei a bufnit in râs.

Deși pare că s-ar fi accidentat serios, atât Emily cât și soțul ei au facut haz de necaz și s-au distrat pe baza întâmplării.

Emily Burghelea, detalii despre problemele din vacanța în Dubai. De ce a fost dată afară din hotel: „Nu se poate”

Emily Burghelea a povestit de ce ea și familia ei au fost scoși din camera de hotel la finalul vacanței din Dubai.

La începutul anului, Emily Burghelea, împreună cu soțul ei și cei doi copii, a plecat într-o escapadă în Dubai. Cu toate acestea, sejurul lor, petrecut într-un hotel de lux, a avut un final neașteptat și neplăcut. Exact în ziua când urmau să plece, întreaga familie a avut parte de un incident nefericit care a dus la evacuarea lor din camera de hotel.

După cum Emily Burghelea însăși a dezvăluit, sejurul ei în Dubai nu ar fi fost complet fără un incident neașteptat. De această dată, ea a experimentat un nivel alarmant de stres și anxietate. Chiar când se gândea că nimic nu îi poate perturba starea de bine, s-a întâmplat ceva neașteptat.

Nu este clar dacă situația confuză a fost generată de informații greșite primite de la agenția de turism cu care au lucrat sau de o neînțelegere cu personalul hotelului. În ziua în care trebuiau să plece, se aștepta ca familia să părăsească camera la ora 18, dar lucrurile nu au mers cum plănuiseră.

Deși credea inițial că are suficient timp pentru a împacheta și a se pregăti pentru plecare, Emily a fost surprinsă de solicitarea hotelului de a elibera camera. Deși fusese informată că ora de check-out era stabilită pentru ora 18:00, la ora 13:00 camera lor fusese deja alocată altor oaspeți.

Emily Burghelea, final de vacanță nereușit în Dubai

Confruntați cu această situație neașteptată și realizând că asistentul lor de călătorie făcuse o greșeală în programare, Emily și Andrei s-au mobilizat rapid. Au reușit să-și organizeze bagajele într-un timp record, de la pregătirea articolelor esențiale pentru copii, cum ar fi haine de rezervă, biberoane, lapte și scutece, până la sortarea eficientă a lucrurilor pentru bagajele de cală și cele de cabină.

Cum este foarte activă pe rețelele de socializare, Emily Burghelea le-a povestit internauților peripețiile prin care au trecut.

„Am venit eu relaxată, ca o zână am venit de la hamam și când să punem cartela la lift, Hop! Nu mai merge cartela. Sun la recepție: ‘Nu vă supărați, nu mai merge cartela. Este abia ora 1, noi trebuie să facem check-out-ul la 6’. Pentru că așa ne spusese travel assistant-ul nostru. Ne zisese că trebuie să eliberăm camera la 6. Ne făcusem programul încât să culcam copiii, să stăm relaxați, Andrei să se ducă la sală, eu să strâng bagajele în liniște.

De unde?! Ne-au zis: ‘Nu, domnule, acum trebuie să eliberați. Acum! Acum! Acum! Nu se poate!’. Zic ‘Domnule, dumneavoastră ne-ați spus că trebuie să eliberăm la 6’. ‘Nu, că a fost o greșeală, că ați făcut schimb de camere și aici n-aveți niciun travel assistant. Eliberați acum!’. Deci n-am făcut bagaje atât de repede niciodată în viața mea, efectiv. Nu știu dacă înțelegeți, dar efectiv tremură carnea pe mine. Nu ai cum să faci bagaje la foc automat, plus că trebuie să ne pregătim pentru avion. Trebuia să fac absolut toate bagajele copiilor. Stres level 99999. Gândește-te la schimburi, la bagaj de cală, la bagaj de mână, lapte, biberoane, scutece”, a povestit Emily Burghelea pe Instagram.

@emilyburghelea5

Cand ai o zi proasta…. Priveste acest clip! :))))) AM LESINAT! @Iubitul_Lui_Emily surprinde mereu cele mai tari amuzante momente ever :)))))

♬ sunet original – Emily Burghelea

Continue Reading
To Top