Media/TV

Un celebru cuplu de la emisiunea „Mireasă” s-au despărțit. A prins-o cu fostul

Un celebru cuplu de la emisiunea „Mireasă” s-au despărțit. A prins-o cu fostul

Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, s-au numărat printre cuplurile care au fost intens susținute de fani, chiar și atunci când au apărut controverse. Una dintre situațiile mai dificile prin care au trecut cei doi a fost atunci când s-a aflat de Horia, bărbatul despre care s-a spus că ar fi iubitul tinerei din afara competiției.

Părea că nimic nu îi va despărți, mai ales că și-au jurat iubire eternă la finalul competiției Mireasa, dar în ultima perioadă, au apărut tot felul de semne de întrebare. Madi și Sergiu au început să se afișeze tot mai rar împreună, ceea ce i-a determinat pe fani să creadă că s-au despărțit, ceea ce s-a și întâmplat.

Horia, mărul discordiei dintre Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8?

Madi și Sergiu s-au despărțit, pe când erau în casa Mireasa, după ce s-a aflat că tânăra a fost în vacanță, cu puțin timp înainte de a intra în competiție cu Horia. Chiar dacă se zvonea că ar fi vorba chiar de fostul iubit, concurenta neaga pe atunci această informație, spunând că sunt doar buni prieteni și nimic mai mult.

Ei bine, gurile rele spun că lucrurile nu ar sta deloc așa. În ciuda faptului că niciunul dintre ei nu a spus exact ce s-a întâmplat cu adevărat de au ajuns la separare, se zvonește că, de fapt, Sergiu ar fi fost deranjat de faptul că Madi este, în continuare, apropiată de Horia. Chiar dacă nu s-au văzut, cei doi ar fi păstrat legătura în mediul online.

De altfel, la doar câteva zile de când s-a terminat competiția, Madi a stârnit o mulțime de reacții, atunci când a declarat că a vorbit pe rețelele de socializare cu Horia. Deși i-a luat apărarea pe atunci, soțul ei nu ar fi privit neapărat cu ochi buni acest subiect.

Sergiu de la Mireasa: „Să lăsăm trecutul în urmă”

În mesajul postat pe Instagram de Sergiu, în care a anunțat despărțirea, fostul concurent a dat de înțeles că a trecu peste niște aspecte de care nu ar fi fost încântat. Tânărul nu a spus cu subiect și predicat ceea ce l-a deranjat, dar o parte din declarația lui a ridicat semne de întrebare, asta pentru că a dat de înțeles că Madi nu ar fi putut să dea uitării trecutul, de aceea, fanii cred că s-a referit, indirect, la Horia.

„Am trecut cu vederea și am spus că dragostea va învinge și am căzut de comun acord să las trecutul în urmă și să dau o șansă dragostei”, spunea Sergiu, pe Instagram.

Continue Reading
To Top