Augustin Viziru are o relație specială cu fratele său Lucian. „Mut munții pentru el”

Media/TV

Augustin Viziru are o relație specială cu fratele său Lucian. „Mut munții pentru el”

Augustin Viziru si Lucian Viziru au o relatie foarte apropiata. Fratele mai mic a castigat premiul de Fermier al anului 2020

Augustin Viziru are o relație extrem de apropiată cu fratele său, Lucian Viziru care s-a retras complet din viața publică. Într-un interviu pentru Pro TV, câștigătorul titlului de „Fermier al anului 2020”, a declarat că este în stare să mute munții pentru fratele său și că este foarte protector cu el.

Lucian Viziru s-a retras din viața publică, iar Augustin se chinuie să-l aducă înapoi

Lucian Viziru fratele cel mare și primul care a devenit cunoscut publicului. A avut o carieră strălucită de actor, dar și de artist. Melodiile sale erau fredonate de toți cei care-l apreciau și mai ales după ce a jucat în telenovelele celebre lansate de trustul PRO.

Lucian Viziru a avut roluri importante în telenovele precum „Inimă de Tigan”, ”Lacrimi de iubire” și ”Regina”, dar și roluri episodice în alte producții importante Acasa TV (actual PRO 2). Ba chiar a jucat alături de Augustin Viziru în seriale, iar gurile rele spun că datorită lui Lucian, Augustin ar fi obținut rolurile.

Încet dar sigur Augustin și-a creat propria carieră de actor și show man prezent în producțiile PRO, iar Lucian a decis să se retragă din viața publică, alegând să fie antrenor de tenis.

Lucian Viziru a renuntat la viata de vedeta si acum este antrenor de tenis
Lucian Viziru a renuntat la viata de vedeta si acum este antrenor de tenis

În 2019 Lucian Viziru a primit certificarea și licenta ATP, care-i permite să antreneze jucători de tenis pentru circuitele masculine ale profesioniștilor.

Tot în 2019 a participat alături de Augustin Viziru în competiția Ferma, fiind ultima sa apariție publică. Fratele său mai mic, Augustin a declarat pentru Pro TV că se chinuie să-l convingă să revină în spațiul public, dar și că-l doare când lumea îl confundă cu Lucian.

El e un brand și e păcat, pentru că are ce da românilor

a declarat Augustin Viziru pentru Pro TV.

Relația de fier dintre cei doi frați Viziru

Augustin spune că este foarte apropiat de fratele său și că asta se datorează educației pe care au primit-o de la părinți. A recunoscut că nu suportă să audă pe nimeni că spune ceva de rău despre fratele său și că ar fi în stare să mute munții pentru Lucian Viziru.

„Relația cu fratele meu este una ciudată. Dacă cineva, vreodată, zice ceva rău de fratele meu iau un munte, îl mut și-l aduc înapoi și-l mai iau o dată, îl mut și-l aduc înapoi. Pentru că așa am fost crescuți în familie. Numai că drumurile noastre s-au separat un pic, eu sper să se reîntâlnească, pentru că el a renunțat complet la viața publică. Nu-l mai interesează viața publică, dar eu tot sper să-l aduc înapoi”

a declarat Augustin Viziru, la lansarea filmului „Faci sau Taci”.

Fermierul Anului 2020, Augustin Viziru câștigă competiția Ferma

A intrat pe la mijlocul sezonului în emisiunea „Ferma” de la Pro TV și a reușit să câștige titlul de Femierul anului 2020. Contestat de foarte mulți dintre concurenți pentru atitudinea sa zeflemistă, Augustin Viziru a avut o tactică foarte bună și a jucat până la final cum trebuie.

Asta i-a adus și premiul cel mare al competiției Ferma 2020.

Înțelegând și că este necesar să aibă o prezență bună în online, Augustin și-a dezvoltat canalele de rețele sociale, înclusiv cel de Youtube, unde a urcat momente cu el în calitatea de actor în producțiile importante în care a jucat.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top