Oana Zăvoranu revine cu o emisiune „pamflet” pe Youtube

Media/TV

Oana Zăvoranu revine cu o emisiune „pamflet” pe Youtube

Oana Zăvoranu revine după câțiva ani de absență din domeniul mediadic, cu o emisiune online pe Youtube, pe care o cataloghează tip „pamflet”. Continutul emisiunii este marcă proprie „Zăvoranca”, dar extrem de similar conținutul cu al celebrei Dana Budeanu. 178 de mii de vizionări în doar patru zile la, la patru videoclipuri postate.

Oana Zăvoranu emisiune online pe Youtube

Youtube, locul ales de Oana Zăvoranu să prezinte o nouă emisiune sub marcă proprie „Zăvoranca” (un apelativ inventat chiar de vedeta de televiziune), iar din trailere postate pe canal reiese că programul este unul de tip pamflet, în care, după cum vedeta declară „este totul pe bune și se spune pe nume.

Peste 178 de mii de oameni au urmărit deja primele 3 videoclipuri postate pe canalul de Youtube „Oana Zăvoranu Official”, în care utilizatorii pot vedea trailere / teasere al viitoarei emisiuni. Din conținutul prezentat, unii utilizatori spun că va apune epoca Dana Budeanu, alții spun că emisiunea se vrea a fi identică cu Verdictul prezentat de controversata stilistă.

„Șamponul care tunde părul” Oana Zavoranu: toate… o să caute pe Google

Cel mai recent material video postat care este un alt trailer al emisiunii prezentate de Oana Zăvoranu, este despre femeile care cred că un șampon de 14 zilei poate tunde și părul. Făcând o aluzie directă la personalități publice care promovează tot felul de produse, fară să țină cont de calitatea lor.

Anteția pe care Oana Zăvoranu o capta altă dată cu certuri cu diverse persoane, procese, discuții interminabile cu mama ei, decizii „ciudate” s-a transformat în 2020, în atenția de care avea nevoie pentru lansarea proiectului.

Audiența este curioasă, iar preluările în presa de tip tabloid a materialelor create de Oana Zăvoranu în emisiunea sa este o posibilă rampă bună de lansare a canalului, creat în 2016, înviat în 2020.

10 ani fară scaun de prezentator

Din 2009 după ce emisiunea sa de la Kanal D a fost retrasă de post din cauza amenzilor uriașe pe care le încasa de la CNA, Oana a stat într-un con de umbră, jucând în diverse producții, în general telenovele ale trustului Intact.

Pentru generația Tik Tok poate fi necunoscută, dar după cum bine știm „generația” este mare consumatoare de replici acide, iar Zăvoranu asta și „livrează”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top