Răzvan Simion s-a îndrăgostit de Ramona! Lidia Buble extrem de geloasă

Media/TV

Răzvan Simion s-a îndrăgostit de Ramona! Lidia Buble extrem de geloasă

Răzvan Simion și Ramona de la Neața ar forma un nou cuplu în showbiz. Lidia Bulbe tună și fulgeră de gelozie.

Răzvan Simion pare că-și trăiește adolescența. Faimosul prezentator Neața de la Antena 1 s-ar fi îndragostit de colega lui de platou Ramona. Ar fi cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Se complimentează încă de pe vreme când Răzvan era într-o relație cu Lidia Buble, dar și-au ținut departe sentimentele pentru că Lidia era foarte geloasă.

Un nou cuplu în showbiz Răzvan Simion și asistenta Ramona

Încă de când a venit în echipă Răzvan Simion a remarcat-o pe colega sa de platou Ramona. Însă pe atunci prezentatorul Neața era într-o relație cu Lidia Buble, care a remarcat atracția dintre cei doi și a devenit foarte geloasă.

Ramona de la Neața s-ar iubi cu Răzvan Simion
Ramona de la Neața s-ar iubi cu Răzvan Simion

Chiar colegul său de platou, Dani, a făcut remarci în direct în care a dus vorba că Răzvan îi face ochi dulci Ramonei de la Neața.

Cei doi și-au propus însă să ia relația foarte încet. Preferă să se cunoască mai bine înaintea unui pas mai mare.

Lidia Buble foarte geloasă pe Ramona

Lidia Buble știa încă de pe vremea când era într-o relație cu Răzvan Simion de la Antena 1 emisiunea Neața, că acesta îi face ochi dulci colegei sale.

Apropiații fostului cuplu spun că Lidia s-a impus și i-ar fi interzis lui Răzvan să mai cocheteze cu colega sa de platou.

Aceștia pentru o perioadă scurtă de timp s-au limitat la gesturi, dar din interiorul platoului de filmare spun că Răzvan o răsfață pe Ramona.

După ce a divorțat Răzvan Simion pare că vrea să-și trăiasca viața la maxim. Și-a lăsat soția și copiii pentru Lidia Buble, iar acum visează la o relație cu Ramona.

Deși Lidia Buble a făcut multe sacrificii, provenind dintr-o familie cu tradiții religioase, dragostea n-a fost suficientă să-i facă să reziste.

Apropiații celor doi spun că-și dau și acum mesaje, după despărțire. Acestea însă sunt doar mesaje obișnuite între două persoane care se cunosc și iubit cândva.

Însă zvonul că Răzvan o curtează pe Ramona a ajuns și la urechile lui Buble care nu este deloc fericită pentru ce se întâmplă. Se pare că Lidia Buble încă mai speră la o împăcare cu Răzvan, dar acesta are alte planuri.

Un angajat a dezvăluit pentru Cancan că cei doi se curtează de pe vremea când amandoi aveau o relație.

Emisiunea Neața și în weekend

Antena 1 a anunțat, conform paginademedia.ro, că emisiunea Neața se vede și în weekend sub denumirea de „Super Neața”. Emisiunea va fi difuzată de la ora 10:00.

Câteva schimbări au mai avut loc, formatul emisiunii va fi unul pentru familie.

Invitații permanenți vor fi Mihaela Bilic, iar cel care va găti în emisiune este Chef Nicolai, nu Vlăduț.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top