adi barar a murit
Sursa foto: Adevărul

Media/TV

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo a murit în acestă dimineață

Fondatorul trupei Cargo a murti în această dimineță. Colegii de trupă au făcut tristul anunț.

Fondatorul tupei Cargo, Adi Bărar s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani în această dimineață. După ce s-a luptat cu boala momentului, acesta a pierdut lupta cu viața. A a fost internat la spital în urmă cu ceva zile în stare gravă. Medicii de la spitalul din Timișoara unde a fost internat nu au putut face nimic pentru al salva pe starul Rock.

Adi Bărar a murit. Colegii de trupă au făcut tristul anunț

După ce a fost dus la spital în data de 23 februarie din cauza stării precare de sănătate, oragnisul i-a cedat. În ciuda eforturilor medicilor Adi Băra a părăsit această lume. Colegii de trupă -i-au anunțat pe fanii în această dimineață că starul rock nu mai este. Aceștia și-au exprimat regretele și i-au dedicat câteva versursi dintr-o piesă de a lor.

„Dacă ploaia s-ar opri” una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste

Versurile scrise de aceștia pe pagina oficală a trupei aparțin piesei „Apoape de voi”. Colegii de trupă au transmis prin versurile selectate că fondatorul nu și-ar fi dorit ca publicul să fie trist ci să îi păstreze vie amintirea prin peisele lăsate în urmă. Piesa aparține albumului „Ziua Vrăjitoarelor” lansat în anul 1998 la casa de discuri MediaPro Music.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!
Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! 15.01.1960 – 08.03.2021.
„Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!””, au scris trupa Cargo.

Ce spune medicul care s-a ocupat de Adi Bărar

Acum o săptămâna, fondatorul trupei Cargo a fost internat la secția de terapie intensivă din spitalul Județean Timișoara. În primele declarații medicii au spus că starea starului este stabilă, dar pericolul continuă. Medicul Dorel Săndescu, șeful secției ATI a vorbit despre greutățile prin care Adi Bărar a trecut în ultimele zile.

Medicul a declarat că infecția de care suferea starul rock s-a agravat foarte rapid. În primele zile de la debutul afecțiunii plămânii lui Adi Bărar au fost afecatați într-un procent foarte mare. Radid boala i-a afectat toate organele și nu s-a mai putut face nimic, în ciuda tratamentului complex administrat.

„Asta ne umple sufletul de durere şi de revoltă, vedem de atâta timp prea multe victime, prea multă suferinţă, determinate şi de prostia şi nebunia umană care a dus la atitudini inadecvate la mulţi oameni şi la acest număr atât de mare de victime”, a declarat Dorel Săndesc pentru un site de știri.

Adi Bărar a făcut parte din trupa rock, Cargo și a încantat publiclul de-a lungul timpului. Piesa „Dacă ploaia s-ar opri” este încă considerată una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste. Piesa trupei a fost lansată în cadrul albumului „Spiritus Sanctus” în anul 2003.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top