Știri interne

Ce declarații a făcut Georgiana Lobonț despre bebelușul din burtică! Artista se bucură că va deveni mamă pentru a treia oară: “Nu îmi vine să cred…” / VIDEO

Ce declarații a făcut Georgiana Lobonț despre bebelușul din burtică! Artista se bucură că va deveni mamă pentru a treia oară: “Nu îmi vine să cred…” / VIDEO

Georgiana Lobonț trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista a aflat, de curând, că va deveni mamă pentru a treia oară. În urmă cu puțin timp, cântăreața a oferit mai multe detalii despre bebelușul din burtică și a mărturisit cine nu a lăsat-o să își pună sterilet, sau să își lege trompele, deși ar fi vrut asta.

În urmă cu doar câteva zile, Georgiana Lobonț a făcut primele declarații după ce a anunțat că este însărcinată. În exclusivitate pentru Antena Stars, artista mărturisea că nu îi vine să creadă că va deveni din nou mămică. ”Rareș plânge, mergem spre Arad, că acolo cântăm astăzi și nu îmi vine să cred. Doamne, ce bucurie, ce binecuvântare. Eu acum am făcut testul, acum am aflat, de o oră. Mâine mă duc sigur la Constanța (n.r. va merge și la control), avem spectacole pe litoral marți și miercuri. Dacă o să găsesc o clinică, un medic bun, fac un sondaj pe Instagram. Toată lumea e bucuroasă pentru noi, ne trimite mesaje. Sunt convinsă că o să îmi recomande mămicile de acolo din Constanța o clinică bună și merg să văd că abia aștept”, a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru Antena Stars.

În cursul zilei de azi, Georgiana Lobonț a ajuna la un medic ginecolog din Constanța, care i-a confirmat că bebelușul din burtică este bine și se dezvoltă așa cum trebuie. De asemenea, cântăreața a mărturisit că medicul ei ginecolog din Cluj a fost cel care nu a lăsat-o să își lege trompele, sau să își pună sterilet.

“La un moment dat i-am zis: Domnul doctor, aș vrea ori să îmi pun sterilet, ori să îmi leg trompele, măcar să știu o treabă, și el a zis nu, lasă, că tu mai faci un copil și l-am sunat pe domnul doctor, am fost atât de fericită, nu îmi vine să cred ce trăiesc. Sunt foarte fericită, acum am confirmarea că bebelușul din burtică e bine. E micuț, dar se va face mare.”, a spus Georgiana Lobonț pe InstaStories.

În cadrul aceleiași intervenții telefonice la Antena Stars, Georgiana Lobonț a subliniat că totul s-a întâmplat la întâmplare, exact cum a fost și cu primul său copil, Irinuca. Vedeta a adăugat că nu contează dacă bebelușul va fi fată sau băiat, ci că important este să fie sănătos.

Cum au reacționat copiii Georgianei Lobonț, după ce au aflat că vor avea un frățior sau o surioară
Eduard și Irina, băiatul și fetița artistei, în vârstă de 4 și 3 ani au fost la fel de bucuroși ca mama lor, după ce au aflat că familia lor se va mări și vor avea un frățior sau o surioară.

”Trebuie să vă zic ceva la amândoi. O să mai avem un bebe, am un bebe în burtică. Așa ați zis, că vreți bebe. Cine are grijă de el? E aici, în burtică”, a spus Georgiana Lobonț, pe Instagram.

Continue Reading
To Top