Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Decizia a fost amiabilă

Știri interne

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Decizia a fost amiabilă

Dan Petrescu, antrenorul care care a dus pe culmile succesului echipa din ardeal, a plecat astăzi de la clubul de fotbal pe care l-a condus din 2019, după o pauză de 1 ani în 2018. Anunțul oficial a fost postat chiar pe pagina oficială a echipei de fotbal.

CFR Cluj: „Mulțumim, Dan Petrescu!”

Mesajul postat pe pagina de Facebook CFR Cluj a fost unul de mulțumire pentru atrenorul care a dus echipa în ligile europene.

Fotografia postata de Dan Petrescu la plecarea de la CFR Cluj
Fotografia postata de Dan Petrescu la plecarea de la CFR Cluj

„Mulțumim, Dan Petrescu!
În cursul zilei de astăzi, clubul CFR 1907 Cluj și Dan Petrescu au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului.
Dorim să îi mulțumim pentru toate perfomanțele realizate împreună în acești trei ani.

Mulțumim, Dan Petrescu și multă baftă mai departe în carieră!

a postat echipa CFR Cluj pe Facebook.

Zvonurile că Petrescu va pleca de la CFR au fost des comentate în presa sportivă, iar iată ca anunțul oficial a venit astăzi. Motivele care stau în spatele deciziei sunt foarte dezbătute.

Există mai multe teorii, dar Dan Petrescu a oferit și o declarație care justifică demisia de la CFR Cluj și clarifică că nu a fost demis.

Dan Petrescu pleaca de la CFR Cluj
Mesajul fostei echipe conduse de Dan Petrescu.

Declarația oficială făcută de fostl antrenor CFR Cluj

„Din păcate, am de făcut un anunț. Aș vrea să opresc toate speculațiile care apar în presă. Împreună cu clubul am decis azi rezilierea contractului pe cale amiabilă, ca să opresc orice speculație. Nu am fost demis și nici nu mi-am dat demisia. Cred că e mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui.

Aș vrea să mulțumesc clubului CFR Cluj pentru acești trei ani minunați. Sunt mândru și fericit de tot ce am făcut aici. Aș vrea să mulțumesc patronului de la CFR Cluj, care a avut încredere în mine și m-a ajutat în toate momentele, indiferent dacă au fost bune sau rele.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor jucătorilor, care au fost minunați în acești trei ani. Eu, cum se știe, sunt un antrenor mai dificil și au reușit să mă suporte așa de mult. Nu în ultimul rând, le mulțumesc fanilor lui CFR Cluj, care au crezut și m-au ajutat în acești trei ani fantastici.

Mi-am scris mai multe aici, că n-aș vrea să uit ceva. Viața merge înainte. Eu plec cu capul sus de la Cluj. Sunt fericit de ceea ce am realizat. Într-o zi, sper să mă întorc să antrenez, de ce nu? Încă sunt tânăr, cred că mai pot antrena. Îmi doresc o vacanță, o minivacanță. În același timp, sunt un antrenor liber, care, clar, dacă apare o ofertă de nerefuzat mâine, la cum mă cunosc eu pe mine, e posibil s-o accept.

Cel mai important e să mă liniștesc și să mă gândesc la mine. În această perioadă, cred că am dat mai mult clubului decât mie și familiei. Am stat foarte mult la club, nici în pandemie n-am fost plecat din Cluj. De aceea cred că merit o vacanță. Urez succes echipei în campionat și în Europa League să se califice mai departe”, a declarat Dan Petrescu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top