Documentar despre Simona Halep la Pro TV. „3 mm” difuzat pe 1 decembrie

Știri interne

Documentar despre Simona Halep la Pro TV. „3 mm” difuzat pe 1 decembrie

Primul documentar realizat depre Simona Halep este astăzi, 1 decembrie 2020, difuzat de Pro TV de la ora 16:00. Documentarul prezintă o zi din viața sportivei care a dus imnul național pe toate continentele și pe toate meleagurile.

Tot din material vom putea afla și detalii nespus despre relația sa cu antrenorul ei Darren Cahill, despre care s-a vehiculat mult în presă și despre care ziarele spun că Simona îl plătește regește.

„În Australia, avem un personaj de desene animate numit Diavolul Tasmanian. Este incredibil de rapid, se învârte mereu în jurul lui. Aleargă cu 1000 de mile pe oră şi mai mereu este nervos. Mereu caută probleme. Pentru mine cam aşa este şi Simona”, mărturisește în documentar antrenorul Darren Cahill.

a declarat Darren Cahill, conform mediaexpress.ro.
Documentar Simona Halep la Pro TV - 3 mm
Documentar Simona Halep la Pro TV – 3 mm

“Trebuie să mă simt bine cu oamenii cu care lucrez. Pe Darren l-am ales pentru că mi-a plăcut foarte mult pedagogia lui, faptul că m-a înţeles, că mi-a înţeles nervii, personalitatea şi a încercat pe stilul meu să mă schimbe oarecum. El mă relaxează foarte mult cu glume. Eu nu glumeam înainte să-l întâlnesc pe el. M-a deschis foarte mult. Australienii aşa sunt, foarte pozitivi”, spune la rândul său Simona Halep despre Cahill.

A declarat Simona Halep despre antrenorul său, citat tot de MediaExpress.ro.

Simona Halep simbolul României în lume

Simona Halep a muncit enorm pentru a se afla în locul în care este acum. Vremede 46 de săptămâni jucătoarea noastră a fost numărul 1 mondial. Și chiar dacă pare puțin pentru unii dintre noi care nu ințeleg evoluția rapidă în tenis, a fost o performanță care a clasat-o în liga celor mai bune jucătoare de tenis din lume.

Pro TV o omagiază de 1 decembrie cu documentatul „3 mm”

Într-un comunicat transmis presei, Pro TV a anunțat ca realizat acest documentar despre Simona Halep pentru ca publicul să afle adevărata ei poveste. 11 luni pe an ese la turnee, acestea încep în ianuarie și se termină în noiembrie.

Iar decembrie este o lună de pregătire pentru noul an, sărbători în familie n-a mai petrecut de 10 ani.

Într-un interviu acordat lui Andi Moisescu, Simona Halep declara:

Simona Halep: „Efectiv m-am scos din priză”. 1 an din viața ei
Simona Halep: „Efectiv m-am scos din priză”. 1 an din viața ei

„Perioada asta a fost dificilă pentru toată lumea, efectiv m-am scos din priză. De unde călătoream săptămână de săptămână, deodată a trebuit să stau în același loc. N-am stat cu părinții la Constanța, am stat la București.

De fel sunt mai panicată, am respectat regulile. Și asta vine din sport și de la mama, m-a ajutat foarte mult în carieră disciplina”.

a declarat Halep pentru Andi Moisescu,

Documentarul Simona Halep 3 mm va pute fi văzut și online

Imediat după difuzarea pe Pro TV, documentarul Halep „3 mm”, va fi disponibil online pe platforma Pro TV plus.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top