Ferma lui Michael Jackson, vanduta

Știri interne

Ferma lui Michael Jackson a fost vândută cu 22 de milioane de dolari

Ferma lui Michael Jackson a fost vândută după ani întregi de tenative de vânzare. Finalul lui 2020 aduce nu nou proprietar, care a dă doar cu 2 milioane de dolari peste prețul de achiziție al acesteia.

Celebra fermă deținută în trecut de Michael Jackson și cunoscută ca Neverland Ranch a fost vândută cu 22 de milioane de dolari, după ce proprietarii au tot încercat să vândă prorietatea, un preț mai mare, transmite The Wall Street Journal.

Ferma lui Michael Jackson pierdută de artist din cauza problemelor financiare

Visul lui Michael Jackson de a face locuri de joacă spectaculoase pentru copii, a fost unul tulburat de problemele financiare. Imediat după ce a cumpărat Neverland Ranch, a trebuit să fie vândută unor companii care au achitat datoriile artistului.

Jackson a cumpărat ferma în anul 1987. Neverland Ranch avea 22 de clădiri, care încludeau inclusiv și o grădină zoologică. După decesul artistului în 2009, ferma s-a schimbat și animația și distracția au început să apună.

Nerverland Ranch pe înainte și după ce trăia Jackson
Nerverland Ranch pe înainte și după ce trăia Jackson. Sursa: Captură Youtube.

În anul 2014 ferma era listată la vânzare la prețul de 100 de milioane de dolari, dar a fost retrasă de pe piață după ce nu s-a găsit niciun cumpărător.

Unul din proprietari declara în 2019 că ferma a fost retrasă din cauza incendiilor mari de pădure și a alunecărilor masive de teren din zonă.

Foștii proprietari nu au dorit să facă declarații cu privire la tranzacție, transmite CNN.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top