Dan Cruceru pleacă de la Survivor

Media/TV

Dan Cruceru pleacă de la Survivor

Dan Cruceru nu va ma prezenta Survivor. Emisiunea urmează să revină cun nou sezon în 2021, iar în ultima perioadă Kanal D dezvăluia cine sunt concurenții noului sezon. Cruceru și-a anunțat demisia de la Kanal D într-o postare pe Facebook.

Dan Cruceru pleacă de la Kanal D din postul de prezentator Survivor, acesta a postat pe Facebook mesajul care i-a surprins puțin pe fanii emisiunii, deoarece în ultima perioadă postul de televiziune anunța cu surle și trâmbițe care sunt concurenții noului sezon.

Surse: Kanal D știa de plecarea lui Dan Cruceru de la Survivor

Surse din interiorul Kanal D au declarat pentru faxnews.ro că se știa de mult de faptul că Cruceru nu va mai prezenta Survivor, ba mai mult se pare că dorința a fost una comună pentru ambele părți.

Deși mesajul de PR dat publicității este motivat de Cruceru că are nevoie să se ocupe mai multe de familie și de afacerile sale, se pare că turcii de la Kanal D și-au dorit alt prezentator.

Demisia a fost postată chiar pe Facebook de „TatiCool”

Într-o postare extrem de elegantă Dan Cruceru anunță fanii Survivor că nu îl vor mai vedea în postura de prezentator în 2021.

Nu se știu date despre noul prezentator al emisiunii.

A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează. Taticool și…

Posted by DAN CRUCERU on Tuesday, December 29, 2020

CV Dan Cruceru

Dan Cruceru și-a început cariera în televiziune la Prima TV ca reporter, iar ulterior a fost șeful departamentului economic. După experința de la știri a trecut la divertisment și a primit postul de prezentator al emisiunii „Focus Monden” de la Prima TV.

Mai apoi s-a transferat la grupul PRO, unde a prezentat Poveștiri Adevărate. După o pauză din televiziune, Cruceru a revenit în TV la Kanal D, unde a prezentat Exalton, iar mai apoi Survivor.

Concurenții Suvivor 2021

Costi Ioniță,Culiță Sterp , Jador, Amna, Alexandra Stan, Ana Porgras, Zannidache, Cătălin Moroșanu, Roxana Nemeș, Cosmin Stanciu, Simona Hapciuc și Majda Aboulumosha sunt cei 12 Faimoși din sezonul 2 al competiției. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top