Smiley îi oferă totul iubitei sale Gina Pistol

Media/TV

Smiley îi oferă totul iubitei sale Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol sunt un exemplu de cuplu care face tot ce le stă în putință să arate că se iubesc foarte mult. De sărbători s-au retras în Oltenia, unde cei doi au petrecut momente de neuitat. Smiley face tot ce poate să-și răsfețe femeia care urmează să-i dăruiască un copil. Jocuri prin zăpadă și momente de ne uitat au marcat Crăciunul pentru cei doi.

Smiley o răsfață pe Gina Pistol

Chiar dacă locul în care se află nu le oferă zăpadă, Smiley a postat o fotografie de anul trecut în care iubita sa era extrem de fericită bucurându-se de zăpada din 2019.

Smiley si Gina Pistol provita de vacanta impreuna si se rasfata ca un cuplu ideal
Smiley si Gina Pistol provita de vacanta impreuna si se rasfata ca un cuplu ideal

Artistul a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Gina Pistol care se bucura de zăpadă în 2019 și tare și-ar fi dorit ca și în 2019 să aibă parte de ninsoare.

Chiar daca ninsoarea a lipsit cei doi se bucură de concediul petrecut împreună și de dragul amintirilor au postat o fotografie de anul trecut.

Gina Pistol este însărcinată, iar Smiley îi face toate poftele iubitei sale, o răsfață cât poate de mult și mizează pe relația lor unită pentru a petrece momente de ne uitat și în 2020.

Smiley si Gina Pistol se bucura de sarbatorile de iarna
Smiley si Gina Pistol se bucura de sarbatorile de iarna

”Țin asta pe mine până se oprește ploaia. Iarna nu trebuia să ningă?”, a scris Smiley în dreptul fotografiei. ️Răspunsuri au venit imediat. ”Obosit, îngrijorat, întrebător, îmbătrânit. Asta văd! Știind că ești artist, asociez fotografia unui rol dintr-un film”, ”Se pare că nimic nu mai este cum era! Seară liniștită să aveți, dragilor!”, i-au comentat postarea fanii.

a declarat Smiley.

Smiley și Gina Pistol, relație de trei ani! Acum așteaptă o fetiță

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de trei ani. Cei doi au ales să își țină relația departe de ochi curioșilor o lungă perioadă, pentru a avea mai multă intimitate și pentru a-și trăi povestea de dragoste în liniște. Motivul a fost dezvăluit chiar de vedeta Antena 1: „De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol, care anul viitor va aduce pe lume o fetiță, fiind însărcinată în semestrul aal doilea.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top