Produsele de curățeni pot provoca alergii și alte afecțiuni animalelor de companie

Economic

Produsele de curățeni pot provoca alergii și alte afecțiuni animalelor de companie

Produse speciale pentru caini si pisici, ai grija de animalele de companie

Animalele de companie sunt foarte sensibila la produsele de curățenie. Orice posesor de câni sau pisici, trebuie să știe că subtanțele bazate pe clor, sau produsele pentru curățat canapelele sau alte suprafețe trebuie să fie luate cu sigla pe care scrie „produs care nu afectează animalele de companie.

Cel mai întâlnit exemplu sunt produsele pe baza de clor folosite la curătarea băi sau chiar a podelelor din casă. Clorul este foarte pericurilos pentru necuvântatoarele noastre, iar cel mai afectați sunt câinii.

Clorul este chiar interzis de medicii pentru a fi folosit pentru spălarea pe jos, dacă folosiți produsele pentru dezinfectarea băilor, a bucătăriilor feriți animalele de companie să inspire mirosul de clor sau a produselor ce nu au eticheta care să vă informeze ca sunt bune de utilizat pentru animalele de companie.

Chiar și banelele soluții de curățat covoare, canapele sau produse textile pot dăuna foarte grec câinilor și pisicilor pentru că acestea au obiceiul sa miroasaă atent suprafețele, iar daca produsele nu sunt special destinate pentru protejarea animalelor de companie, pot provoca iritații la nivelul ochilor sau chiar alergii care se manifesta diferit.

Astfel daca doriți să igienizați casa cu produse care nu sunt specifice pentru animalele de companie este bine ca pe durata curățeniei, să fie izolate într-o cameră, iar după splare să clatiți bine suprafetețele.

Cel mai recomandat este să folosiți produse care sunt special destinate iginienizării casei și care nu fac rau necuvântătoarelor care sunt în casa dumneavoatra.

Clorul le poate crea arsuri puternice, la fel ca și alte produse chimice cum ar fi banalele soluții de spălat pe jos sau cele folosite în baie.

Pe piață există o gamă variată de produse destinate animalelor de companie pe care le puteți foloși și așa vă protejați prietenii cei mai buni.

De asemenea o altă recomandare este ca animalele de companie să nu fie spălate cu șamponuri umane, ci unele speciale pentrue ele, acestea nu au substante toxice care le-ar putea afecta sau chiar produce iritații grave.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top