Program magazine 2 ianuarie 2021, Auchan, Kaufland, Carrefour, Cora, Penny se deschi

Economic

Program magazine 2 ianuarie 2021, Auchan, Kaufland, Carrefour, Cora, Penny se deschi

Program hypermarketuri, supermarketuri și mall-uri pe 2 ianuarie

Marile magazine precum Auchan, Kaufland, Penny, Carrefour, Cora, Mega Image, Lidl, Profi, Metro, Selgros sau alte supermarketuri și hypermarketuri se redeschid pe 2 ianuarie în general cu program normal.

Astăzi, 1 ianuarie, toate magazinele sunt închise, dar din 2 ianuarie porțile magazinelor se redeschid, iar majoritatea au program normal. De când există restricțiile care interdic circulația dupa ora 23:00, majoritatea hypermarketurilor și-au modificat programul și se deschid la ora 07:00 și au program până la ora 21:00.

Aplicațiile de livrare funcționează și pe 1 ianuarie

Celebrele aplicații de livrare precum Glovo sau Food Panda funcționează și astăzi, 1 ianuarie, însă doar pentru anumite restaurante și lanțuri de fast food-uri.

Glovo a postat un mesaj pentru clienții săi în care anunță care este programul aplicației și a livratorilor pe 1 ianuarie. Din 2 ianuarie programul revine la normal.

Programul aplicațiilor de livrare pe 1 ianuarie este unul special, din 2 ianuarie acesta revine la normal
Programul aplicațiilor de livrare pe 1 ianuarie este unul special, din 2 ianuarie acesta revine la normal

Aplicația Bringo nu are program astăzi, dar din 2 ianuarie și programul acestei celebre aplicații de livrare revine la normal. Celalte aplicații, deja foarte utlizate de români, Uber Food sau altele vor începe din 2 ianuarie livrările în forță.

Marile magazine precum Auchan, Cora, Kaufland sau Carrfour se așteaptă ca pe 2 ianuarie 2021 să fie din nou îmbulzeală în magazine, iar pe această cale le recomandă clienților să respectele normele sanitare în vigoare

Mall-urile se redeschid și ele din 2 ianuarie, iar din 3 ianuarie toate magazinele și mall-urile vor avea program normal.

Important de menționat ca pe 1 și 2 ianuarie serviciile de curierat clasice, precum Fan Courier, Cargus, DHL, Sameday sau alți curieri nu au program.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top