Donal Trump și-a încheiat mandatul de președinte al Americii VIDEO

Știri externe

Donal Trump și-a încheiat mandatul de președinte al Americii VIDEO

Donald Trump și-a încheiat mandatul de Președinte al Americii, acesta a plecat mai devreme de la Casa Albă fară să-i predea ștafeta lui Biden. Înainte de plecare a ținut un discurs

Donal Trump și-a încheiat astăzi, 20 ianuarie 2021, mandatul de Președinte al Statelor Unite ale Americii. Într-o tensiune greu de descris și cu un gest fară precedent în istoria Americii, Trump a plecat mai devreme de la Casa Albă și nu i-a predat lui Biden mandatul de președinte.

Donal Trump a susținut ultimul discurs în calitatea sa de președinte

Donal Trump și-a încheiat cel mai controversat mandat de președinte al Americii, din istoria recentă.
Donal Trump și-a încheiat cel mai controversat mandat de președinte al Americii, din istoria recentă. FOTO: Profimedia

Donal Trump a susținut cu câteva ore înainte ca mandatul său să se încheie oficial, adică la ora 12:00, ora Americii, un discurs scurt. După care acesta, alături de soția sa Melania Trump s-a îndreptat spre Florida cu avionul prezidențial Air Force One.

Discursul lui Donald Trump, ultimul de la casa albă

“Multumesc foarte mult, si noi va iubim pe voi, va multumesc din toata inima. Au fost patru ani incredibili, am facut atat de multe impreuna, vreau sa multumesc familiei, prietenilor, staff-ului, pentru munca grea.

Oamenii nu stiu cat de mult a muncit aceasta familie pentru dumneavoastra. Ar fi putut avea o viata mult mai usoara, dar au ales sa faca asta.

A fost ceva foarte special, am facut foarte multe. Prima doamna este o femeie foarte delicata si frumoasa si si-a indeplinit cum trebuie misiunea. E atat de populara printre oameni.

Ce am facut noi a fost uimitor. A fost iesit din comun. Am reconstruit armata SUA, am creat o noua forta numita forta spatiala.

Noi nu am fost o administratie obisnuita, am avut grija de veterani, avem o rata de aprobare de 91% printre veterani. Inainte sa venim noi, au fost tratati foarte rau. Asa cum stiti, le acordam servicii deosebite, asistenta medicala, am scapat de oamenii care nu aveau grija de ei asa cum trebuia.

De asemenea, am avut cele mai mari reduceri de taxe din istorie. Sper sa nu va creasca taxele.

Daca nu venea pandemia, am fi avut cifre care nu au mai fost vazute vreodata. Am primit o lovitura, am cazut, ne-am ridicat. Bursa deja s-a ridicat mai mult. E mai sus decat era inainte de pandemie, asa ca am marit-o de doua ori, daca as putea spune asa.

Sa va amintiti de noi cand veti vedea ca se vor intampla lucruri minunate. Avem cea mai mare tara din lume, cea mai mare economie. Am avut parte de suferinta, dar in ciuda tuturor acestor lucruri, am facut un miracol medical, adica vaccinul.

Am obtinut vaccinul, care a fost dezvoltat in 9 luni. Ar fi trebuit sa dureze foarte mult, dar noi am reusit sa scoatem doua vaccinuri.

Am obtinut 75 de milioane de voturi, este un record pentru un presedinte in exercitiu, este un record in toate timpurile pentru un presedinte ales. A fost o onoare pentru mine. Sunt foarte mandru de alegerea procurorilor federali si de cei de la Curtea Suprema.

Primul lucru pe care trebuie sa il facem e sa ne aducem respectul si dragostea pentru familiile care au suferit atat de mult din cauza virusului.

A fost un lucru ingrozitor, stim de unde a venit.

Va spun ca viitorul acestei tari nu a fost niciodata mai bun. Ii doresc noii administratii succes si noroc. Cred ca vor avea succes pentru ca au deja fundatia pentru a face ceva spectaculos. I-am adus intr-o pozitie in care nu au mai fost niciodata, in ciuda pandemiei”,

a spus Donald Trump.

Melania Trump a vorbit și ea câteva minute și a ținut să le mulțumească Americanilor pentru dragostea lor, dar și primirea călduroasă de care a avut parte peste tot pe unde a călătorit. De asemenea s-a declarat să onorată să fie timp de 4 ani prima doamnă a Americii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top