Câinele lui Andrea Bocelli s-a înecat în mare, ancheta de proporții în Italia

Știri externe

Câinele lui Andrea Bocelli s-a înecat în mare, ancheta de proporții în Italia

Ancheta amplă în Italia după ce câinele lui Andrea Bocelli s-a înectat în mare, din cauza unei neglijențe din partea unei persoane necunoscute.

O anchetă de proporții s-a declanșat în Italia, după ce câinele lui Andrea Boceli s-a înectat în mare. Evenimentul tragic pentru familia Boceli s-a produs în august în timpul unei excurcii cu barca.

O asociație pentru protecția animalelor de companie s-a implicat activ în căutarea cățelului pierdut, iar într-un final autoritățile din Italia au fost convinse să demareze o anchetă de amploare și s-a deschis un dosar împotriva unei persoane necunoscute pentru neglijență împotriva animalelor.

Anchetă în Italia după ce cățelul tenorului Andrea Bocelli s-a înecat în mare
Anchetă în Italia după ce cățelul tenorului Andrea Bocelli s-a înecat în mare

După câteva zile de căutări, familia tenorului a dat vestea morții cățelului, care pentru vedeta mondială a muzicii italiene a fost parte integrantă a familiei:

„A stat alături de noi cu grația și fragilitatea ei aparentă, oferindu-ne atât de multă afecțiune și prezența ei caldă, tăcută, inteligentă. Dar nu plănuiam să o pierdem atât de curând”.

a decarat familia lui Andrea Boceli.

La aflarea veștii, Lorenzo Croce, președintele Asociației Italiene pentru Protecția Animalelor și Mediului, a depus o plângere împotriva unor persoane necunoscute pentru abandon de animale și neglijență.

În plângere, Lorenzo Croce i-a menționat în mod explicit pe Andrea Bocelli și pe soția sa Veronica Berti „ca oameni care pot reconstrui în detaliu cele întâmplate pe barcă și posibilele motive pentru care câinele a fost lăsat singur, ceea ce a dus la căderea acestuia în mare și înec”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top