Adelina Pestrițu atac la adresa Iuliei Albu

Media/TV

Adelina Pestrițu atac la adresa Iuliei Albu

Iulia Albu a criticat-o pe Adelina Petrițu în emisiunea lui Măruță de la Pro TV. Fosta soție a lui Mihai Albu are o rubrică săptămânală, unde comentează aparițiile vedetelor.

Adelina Pestrițu a reacționat pe Instagram

Imediat după ce Iulia Albu a făcut comentarii răutăcioase despre Adelina Pestrițu, vedeta a postat pe Instagram o serie de mesaje în care îi răspunde „doamnei cu găina pe care o ține în mașină la 50 de grade”.

Adelina Pestrițu conflict cu Iulia Albu
Adelina Pestrițu conflict cu Iulia Albu

Pestrițu mai afirmă că se pare că Iulia Albu ar fi uitat atunci când a sunat-o să-i ceară bani împrumut.

”Ea nu este o femeie independentă, dar se vrea! Iulicuța, mă bucur foarte mult că ți-ai găsit să faci bani din răutăți. Fiecare face ce poate și trebuie să trăiești și tu din ceva până la urmă, iar când nu ești capabil să îți câștigi existența din ceva valoros și civilizat, critici ce fac alții. Data viitoare când mai ai nevoie de bani, cred că cel mai simplu este să muncești pentru ei, nu să ne critici”, acesta este doar o mică parte din postarea făcute de o fostă prezentatoare TV la adresa Iuliei Albu.

Iulia Albu a reacționat și ea pentru un site tabloid

După ce a citit pe Instagram ce a scris Pestrițu despre ea și jignire pe care fosta prezentatoare TV i le-a adus. Albu a declarat pentru un site tabloid o reacție la comentariile „fostei influencerice”.

Adelina Pestrițu conflict cu Iulia Albu
Adelina Pestrițu conflict cu Iulia Albu

”Astăzi, 22 ianuarie 2021, ea a încetat să mai fie un influencer. Discursul de ură la adresa oricărei persoane publice în mediul public este de natură de a provoca ”moartea” în online a oricărui influencer. Eu nu i-am zis nimic, am avut de comentat o fotografie și am spus că își micșorase capul și își făcuse laba piciorului prea mare. Este clar că eu nu i-am făcut acestei femei nimic, nu i-am spus absolut nimic, eu nici nu știu ce vrea ea să spună. N-am înțeles ce a spus ea acolo, despre bani și ceasuri. Nici nu-mi bat capul. Nu știu ce cărți citește ea”, a spus Iulia Albu, în exclusivitate, pentru SpyNews.ro.

Albu cunoscută pentru comentariile acide

După ce s-a despărțit de Mihai Albu, Iulia Albu a fost nevoită să-și caute de muncă. Inițial prezenta rubrica „Wow sau Bau”, de la fosta emisiune Wowbiz difuzată de Kanal D.

Rămasă fară contract dup ce Mădălin Ionescu a fost dat afară și emisiunea Wowbiz retrasă de la Kanal D, Albu a ajuns să aibă rubrică săptămânală în emisiunea lui Măruță de la Pro TV.

Marea stilistă de modă, după cum e declară chiar ea s-a remarcat prin prezențe excentrice. Fie avea pe post de animale de companie găini sau curcani, vedeta a încercat să atragă atenția și audiența.

Unele asociații care luptă pentru drepturile animalelor au criticat-o pe fosta soție a lui Mihai Albu pentru relele tratamente aplicate găinilor și păsărilor cu care defila la emisiuni.

Și că tot este acum în prima pagină a ziarelor scandalul dintre Albu și Petrițu, reamintim că pe vremea când stilista avea rubrica la Wowbiz de la Kanal D, câinele Adelinei Petrițu i-a omorât o găină în camera de machiaj al televiziunii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top