Bianca Drăgușanu a depus plângere penală după ce a primit amenințări

Media/TV

Bianca Drăgușanu a depus plângere penală după ce a primit amenințări

Bianca Drăgușanu este din nou în atenția presei după ce aseară a fost la poliție pentru a depune o plângere penală. Fosta asistentă TV susține că în jurul orei 21:30 a primit un telefon prin care a fost amenințată și i s-a adus injurii.

Bianca Drăgușanu amenințată

Bianca Drăgușanu a fost amenințată prin telefon după cum a declarat aceasta pentru Antena 3. Vedeta spune că se simte în pericol atât ea și se teme pentru singuranța fiicei ei.

Vedeta a memorat cele două numere de telefon care au sunat-o și i-a indentificat pe cei doi bărbați care au amenințat-o, folosind aplicația WhatsApp.

Bianca Drăgușanu spune că cele două numere de telefon sunt abonamente, prin urmare poliția poate indentifica foarte rapid cine sunt cei care au speriat-o pe fosta asistentă TV.

Iată de a declarat la ieșirea de la secția de poliție:

„Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsApp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă?

Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!”, a spus Bianca Drăgușanu.

a declarat Bianca Drăgușanu.

Relație cu Gabi Bădălău

Drăgușanu a declarat că relația sa cu Gabi Bădălău este una foarte serioasă și că au chiar planuri de căsătorie, după cum a declarat într-o emisiune de la Kanal D.

Bianca Drăgușanu, nuntă cu Gabi Bădălău

S-au întâlnit în vacanță, iar cupidon le-a frânt inima celor doi. Aceștia se gândesc deja la nuntă, chiar dacă Bădălău încă are problema cu Claudia Pătrășcanu, fosta lui soție.

Bianca consideră că este minunat ce i se întâmplă, după o relație tumultoasă cu Alex Bodi.

„Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. 

Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a declarat Bianca

Tatal lui Gabi Bădălau nu vrea să audă de această relație

Nici bine nu s-a infiripat dragostea între Bianca și Gabi că deja sunt probleme în familie. Tatăl lui Gabi Bădălău consideră că fosta asistentă TV nu este potrivită pentru fiul său și că aceasta ar afecta imaginea familiei sale.

Acesta se împotrivește și i-ar fi spus fiului său să renunțe la relație. Cei doi însă par de nedespărțit, iar indiferent de piedicile ce s-ar ivi în relația lor nu îi poate despărți.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top