EXCLUSIV Cinemacity nu redeschide cinematografele de luni

Economic

EXCLUSIV Cinemacity nu redeschide cinematografele de luni

Cinemacity, cel mai mare lanț de cinematografe din România, a anunțat că nu va redeschide cele 9500 de săli de cinema din România. Chiar dacă legea le permite reprezentații companiei au declarat că este nevoie de mai mult timp pentru a pregăti sălile, în conformitate cu cerințele în vigoare.

Cinemacity nu redeschide cinematografele de luni 25 ianuarie

Lanțul de cinematografe deținut de Cinemacity, care numără peste 9500 de săli de cinema a anunțat că nu va redeschide sălile de cinema începând de luni, 25 ianuarie 2021 de când permite legea.

Compania motivează gestul prin prisma faptului că este nevoie de pregătiri temeinice pentru a amenaja sălile de cinema și pentru a se asigura că se respectă distanțarea socială și dezinfecțiile necesare.

Deși este lanțul care aduce cel mai rapid cele mai noi filme lansate la Hollywood, cei de la Cinemacity spun că priortar este siguranța clienților săi și respectarea normelor legale, prin urmare până la noi informări sălile de cinematograf vor fi închise.

Cinema City, cea mai mare rețea de cinematografe din România, anunță, ca urmare a suspendării activității  de către  autorități a majorității cinematografelor sale (22 din 26), că a decis închiderea ultimelor  4  locații rămase deschise începând de marți, 10 noiembrie, ceea ce înseamnă că, pentru o perioadă temporară,  Cinema City își va suspenda activitatea în întreaga țară.

Decizia Cinema City a fost impusă de contextul imprevizibil actual. Industria cinematografică depinde de disponibilitatea noilor filme,  iar închiderea a tot mai multor cinematografe a determinat distribuitorii să amâne lansarea noilor lor proiecții, atât la nivel local, cât și internațional, nefiind fezabil să lansezi noi filme într-o perioadă incertă.  

“Este incredibil de trist să vedem cinematografele noastre fără spectatori și cu ecranele oprite. Cea mai mare dorință a  noastră este să oferim spectatorilor experiențe cinematografice uimitoare. Dar ca să îndeplinim această misiune și să ne redeschidem sălile cât mai curând, trebuie să luăm decizii dificile acum. Facem o scurtă pauză pentru a ne întoarce când totul va fi bine.” a declarat  Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Cinema City mulțumește partenerilor săi, guvernului, angajaților săi și, bineînțeles, publicului său, pentru sprijinul lor  constant în această perioadă. Compania va continua să monitorizeze situația îndeaproape și, în funcție de evoluțiile pieței și de deciziile autorităților, va comunica publicului planurile viitoare de reluare a operațiunilor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top