Horoscop Mihai Voropchievici Rune Februarie 2021

Media/TV

Horoscop Mihai Voropchievici Rune Februarie 2021

Mihai Voropchievici horoscop rune pentru luna februarie 2021.

Horoscop Mihai Voropchievici rune pentru februarie 2021. Numerologul Antena 3 a prezentat care sunt previziunile pentru a doua lună din 2021.

Runele pentru februarie se arată majoritar bune pentru multe zodii. Surprize neașteptate, cadouri meritate și eforturi răsplătite cum trebuie.

Totuși runele lui Mihai Voropchievici pun în gardă unele zodii, care trebuie să fie atente la ce mișcări fac și să nu zică hop până nu au sărit șanțul.

Horoscopul lunar aduce majoritar vești bune și câteva atenționări pentru unele zodii.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici luna Februarie 2020

Horoscop Rune Mihai Voropchievici luna Februarie 2020
Horoscop Rune Mihai Voropchievici luna Februarie 2020

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop lunar la Adevăruri ascunse de la Antena 3. Runele pentru februarie 2021 pentru fiecare zodie sunt mai jos.

Rune Berbec februarie 2021

Berbecii sunt pe un trend așcendent în februarie 2021. Runa căzută le aduce prosperitate pe toate planurile și succesuri de care n-ar fi crezut că vor avea parte.

Sunt pe picior mare și asta îi ajută tare mult. Pe berbecii de martie însă îi face să fie fățarnici și transmit celor jur că sunt prea încrezuți. Cei de aprilie sunt mai domoli și transmit mesajele mai bine.

Horoscop Rune Mihai Voropchcievici Taur 2021

Sunteți puși pe schimbări. Nu vă convine cum arată casa. Simți nevoia de renovări, mutări și schimbări. Ba chiar mergeți mai departe și vă gândiți să vă schimbați și locul de muncă. Runa lunii februarie vă este favorabilă acestor schimbări.

Dacă aveți la dispoziție toate întrumentele necesare nu ezitați să faceți schimbările, pentru că sunt într-un ceas bun și chiar veți alege potrivit indiferent de planul pe care acționați.

Rune Gemeni Februarie

Runa pentru gemeni aduce mare noroc în februarie 2021, dar ceva îi bruiază pe bezmeticii zodiacului. Trecutul.

Lăsați-l acolo unde îi este locul și bucurați-vă de prezent pentru că are multe de oferit. Doar umbriți prezentul și este păcat pentru că în februarie chiar aveți noroc și parte numai de vești bune.

Rune Rac Februarie

De multă vreme sunteți în așteptare și de multă vreme sperați că vine vestea cea mare care vă salvează fară să faceți nimic.

Este posibil să fiți prea grăbiți să rezolvați problemele, dar runa vă sfătuiește să o luați pas cu pas.

Rune Leu Februarie

Viața personală ia în februarie o întorsătură neașteptată, în sens bun. Cei singuri au mari șanse să-și găsească un partener de viața. Cei aflați într-o relație o consolidează și chiar duc planurile mai departe.

Rune Fecioară Februarie 2021

O rună cam agitată a picat pentru voi pentru luna februarie 2021. Va fi o lună tensionată, plină de certuri și discordii. Aveți totuși grijă să vă controlați și să calmați.

Nervii creați nu sunt deloc buni, în primul rând pentru starea dumneavoastră de bine. În al doilea rând pentru relațiile personale și profesionale.

Rune Balanță februarie 2021

Sunteți destul de impulsiv în februarie, iar runa vă sfătuiește să vă schimbați tactica. Chiar dacă sunt momente care vă scot din minți, încercați pe cât puteți să adoptați o altă abordare.

Nu de alta dar singurii care aveți de suferit sunteți voi, cei din jur doar vă vor judeca pentru atitudinea nervoasă și vor da vina pe dumneavoastră.

Rune Scorpion februarie 2021

După luni de așteptare, februarie 2021 vă aduce o rună excepțională. Doar vești bune se arată în zare și doar drumuri deschise, uși deschise și oportunități de care profitați.

Analizați ofertele pe care le primiți și triațil-le în funcție de oportunitățile ce se arată.

Rune Săgetător februarie 2021

Sunteți puși pe drumuri și călătorii aproape toată luna. Gestionați bine timpul și aveți grijă să nu neglijați familia, care s-ar putea să vă simtă major absența și lipsa.

Asigurați-vă când plecați în călătorii că aveți toate actele și documentele necesare pentru că s-ar putea să omiteți de ocupați ce sunteți detalii.

Capricorn Rune Februarie 2021

Aveți grijă runa de februarie vă aduce schimbări majore. Dar nu neapărat toate sunt bune. Fiți atenți la provocările ce vă ies în cale și faceți pasul doar dacă este unul pe un teren bun și neminat.

Fiți atenți și la partenerul de viață, din nou se simte neglijat pentru că acordați prea multă atenție profesiei.

Vărsător Rune Februarie 20201

Cea mai norocoasă rună a lunii a căzut la vărsători. Nu prea aveți de ce să vă faceți griji în februarie, pentru că toate merg de minune. Pe toate planurile și pe toate astepectele.

Pești Rune Februarie 2021

Prundent este cuvântul care trebuie să vă ghideze toată luna. Nu sunteți în ape prea bune și aveți tendința să cădeți în capcane neprevăzute.

Horoscop lunar Minerva pe HUFF.ro.

FOTO: Antena 3

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top